Povezane vesti

Zoran Tošić oštro kritikovao Partizan: „Ne zna se ko šta radi!“

Zoran Tošić oštro kritikovao Partizan: „Ne zna se ko šta radi!“

Hot sport pre 22 dana
Njegove reči imaju težinu! Zoran Tošić, bivši reprezentativac Srbije i as Partizana, izuzetno je nezadovoljan situacijom u svom bivšem klubu – od rezultata, preko uprave, pa sve do dominacije rivala. Popularni Bambi smatra da su promene potrebe – HITNO… »
Bambi Tošić: "Pojedinci zalutali na funkcije u Partizanu - pobrkali su se lončići"

Bambi Tošić: "Pojedinci zalutali na funkcije u Partizanu - pobrkali su se lončići"

B92 pre 22 dana
Zoran Tošić je istakao nezadovoljstvo radom u Partizanu, a sve je ogolio 179. "večiti" derbi. U razgovoru za Sportal, osvrnuo se na funkcionisanje kluba iz Humske. "Apsolutno sam ubeđen da su promene neophodne. Pod hitno. Ovako više ne može. Rukovodstvo… »
Tošić ljut na upravu i povratak Blagojevića: "Vraćamo trenera koji je ispao od drugoligaša, neozbiljno!"

Tošić ljut na upravu i povratak Blagojevića: "Vraćamo trenera koji je ispao od drugoligaša, neozbiljno!"

Sportske.net pre 22 dana
Bivši fudbaler Partizana Zoran Tošić nije krio razočarenje tekućom sezonom voljenog kluba, bilo da je reč o razjedinjenosti uprave, inferiornosti nad Crvenom zvezdom, odlaganju utvrđivanja datuma održavanja skupštine ili povratku Srđana Blagojevića… »
Legenda Partizana ne štedi nikoga: "Vratili su Blagojevića, toga u moje vreme nije bilo"

Legenda Partizana ne štedi nikoga: "Vratili su Blagojevića, toga u moje vreme nije bilo"

Mondo pre 22 dana
Legendarni fudbaler Partizana Zoran Tošić zabrinut je zbog situacije u Humskoj i razjedinjenosti rukovodstva koje ne ide u prilog nikome. Takođe, nikako ne može da shvati odluku da se na klupu vrati Srđan Blagojević jer se, kako kaže, u vreme kada je on… »
"Ovako više ne može": Miljenik "grobara" žestoko udario Partizan

"Ovako više ne može": Miljenik "grobara" žestoko udario Partizan

Večernje novosti pre 22 dana
NEKADAŠNjI fudbaler Partizana i miljenik navijača Zoran Tošić govorio je o situaciji u Humskoj i sukobima rukovodstva. FOTO: N. Skenderija Tošić je u Partizanu igrao u dva navrata od 2007. do 2009, a nakon toga od 2017. do 2020. godine, on je istakao da… »

Vesti dana »