Povezane vesti

"Osam miliona evra za Avdića? Terza bi me pitao da li sam lud"

"Osam miliona evra za Avdića? Terza bi me pitao da li sam lud"

Sportske.net pre 18 sati
Poznati fudbalski agent Zoran Stojadinović otkrio je da Crvena zvezda neće tražiti ispod 15 miliona evra za Adema Avdića, koji je u nedavnom večitom derbiju pokazao da će uz Vasilija Kostova biti "zlatna koka" višestrukog šampiona Srbije u letnjem… »
"Ako kažem 8.000.000 evra, Terza će pitati da li sam lud": Fudbalski agent otkrio koliko košta Avdić

"Ako kažem 8.000.000 evra, Terza će pitati da li sam lud": Fudbalski agent otkrio koliko košta Avdić

Mondo pre 18 sati
Crvena zvezda je savladala Partizan u 179. "večitom" derbiju, a levi bek Adem Avdić postao je jedan od junaka tog trijumfa. Talentovani fudbaler Zvezde predstavio se u najboljem izdanju, pa ne čudi što se već priča o milionima koje će njegov transfer… »
"Ako Terzi kažem osam miliona - pitaće me da li sam lud"

"Ako Terzi kažem osam miliona - pitaće me da li sam lud"

B92 pre 18 sati
Iskusni menadžer Zoran Stojadinović je govorio o talentovanom fudbaleru Zvezde Ademu Avdiću i istakao kako je pred njim blistava budućnost. U Crvenoj zvezdi stasava još jedan mladi fudbaler o kojem se sve glasnije govori širom Evrope – Adem Avdić. Tek… »
Menadžer Adema Avdića jasan: „8 miliona? Terza bi me pitao da li sam lud!?“

Menadžer Adema Avdića jasan: „8 miliona? Terza bi me pitao da li sam lud!?“

Hot sport pre 19 sati
Svima je u cilju da se dobro zaradi, ali i izabere prava sredina! Crvena zvezda je nakon derbija zadovoljno trljala ruke.. Titula, još jedna u nizu, ali važnije od toga bile su partije njenih talenata, Kostova i Avdića. Avdić je zaludeo čitavu fudbalsku… »
Zoran Stojadinović za Telegraf: "Sada ako spomenem Terzi 8.000.000 za Avdića pitaće me da li sam lud"

Zoran Stojadinović za Telegraf: "Sada ako spomenem Terzi 8.000.000 za Avdića pitaće me da li sam lud"

Telegraf pre 20 sati
Crvena zvezda je dobila još jednog vunderkinda o kojem priča Evropa - Adema Avdića. Momak koji ima samo 18 godina dobija sve veće poverenje od Dejana Stankovića, na večitom derbiju je postigao prvenac u seniorskom fudbalu, a pokazao je i izuzetnu… »

Vesti dana »