Povezane vesti
"Pol deteta mi nije bitan": Luka Raco progovorio o očinstvu, pa otkrio kada je kraj serije "Igra sudbine"
Telegraf 29.04.2026
Jedan od glavnih aktera serije "Igra sudbine" Luka Raco jedva čeka da se ostvari u ulozi oca. Iako je karijera i dalje glavna stvar, glumac ne krije da želi da dobije bebu sa svojom suprugom, koleginicom Ninom Mrđom. - Da, voleo bih da imam veliku… »
"Nije mi važan pol" Luka Raco o proširenju porodice sa koleginicom i selidbi: "Kupio sam kuću" (video)
Blic 29.04.2026
Luka ističe važnost treninga za oslobađanje besa i svakodnevno praktikuje fizičku aktivnost posle snimanja. Glumac uživa u snimanju serije 'Igra sudbine', gde vlada prijateljska atmosfera, i očekuje letnju pauzu za zasluženi odmor. Glumac Luka Raco… »
Vesti dana »
Aleksandra Krunić i Ana Danilina u četvrtfinalu Rolan Garosa
Radio 021 pre 41 minutajoš 57 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku - Sutra hitna sednica SB UN o Libanu nakon izraelskog zauzimanja tvrđave Bofor
Euronews pre 56 minutajoš 35 povezanih
Neredi posle trijumfa PSŽ-a: Pariz traži zabranu okupljanja na Jelisejskim poljima
Euronews pre 4 satijoš 49 povezanih
Gde je nestala Minina ćerka Anastasija? Brine o majci non-stop, stalno je na vezi sa ovim čovekom
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
Da li je Srbija zaista zemlja košarke? Pogledajte tribine na finalu Superlige Srbije FOTO
Nova pre 21 minutajoš 32 povezane