Povezane vesti
Džidža priznala da li je dobijala batine od Bosanca: "Lomili su mi krila, ignorisala sam pozive"
Mondo 29.04.2026
Pevačica Aleksandra Stojković Džidža, je u mlađim danima umela ozbiljno da birne svoje roditelje, pa se setila mladosti i trenutaka kada je nepromišljenim ponašanjem zabrinula oca Dragana Stojkovića Bosanca i majku. Roditelji su Džidžu strogo… »
"Lomili su mi krila" Džidža priznala da li je dobijala batine od Bosanca: "Ignorisala sam pozove, nisam htela da odem kući"…
Kurir 29.04.2026
Pevačica Aleksandra Stojković Džidža je u mlađim danima umela ozbiljno da birne svoje roditelje, pa se setila mladosti i trenutaka kada je nepromišljenim ponašanjem zabrinula oca Dragana Stojkovića Bosanca i majku. Roditelji su Džidžu strogo vaspitavali… »
Džidža je otkrila da li je dobijala batine od Bosanca: "Bilo je vaspitnih i od njega i od keve", evo šta je bio razlog
Blic 29.04.2026
Iako su je strogo vaspitavali, kaže da nikada nije bila ozbiljno kažnjena batinama. Glavni razlog njihovih sukoba bili su njeni noćni izlasci i ignorisanje roditeljskih poziva. Pevačica Aleksandra Stojković Džidža prisetila se svoje mladosti i trenutaka… »
Džidža otkrila kada je dobila batine od Bosanca: "Roditelji su mi lupali vaspitne, jer se nisam..."
Telegraf 29.04.2026
Dragan Stojković Bosanac izuzetno je slab na svoju ćerku Aleksandru Stojković Džidžu i ne krije da mu je mezimica koju je razmazio. Ipak, i poznati kompozitor umeo je da se naljuti na svoju naslednicu, pa je od njega par puta dobila batine. Sve to… »
Vesti dana »
"On je veoma težak čovek, trebalo bi da nam bude zahvalan" Varnice između Trampa i Netanjahua, američki predsednik javno osuo paljbu po Netanjahuu
Kurir pre 4 minutajoš 28 povezanih
Ubedljiva pobeda Švedske: Jasin Ajari postigao dva gola protiv „svojih“
Danas pre 39 minutajoš 21 povezana
Nestabilno vreme, pljuskovi i grmljavina u ovim delovima Srbije, oluje, a evo kada nas očekuje novo otopljenje
Dnevnik pre 1 satjoš 15 povezanih