Povezane vesti

Džidža priznala da li je dobijala batine od Bosanca: "Lomili su mi krila, ignorisala sam pozive"

Džidža priznala da li je dobijala batine od Bosanca: "Lomili su mi krila, ignorisala sam pozive"

Mondo pre 15 sati
Pevačica Aleksandra Stojković Džidža, je u mlađim danima umela ozbiljno da birne svoje roditelje, pa se setila mladosti i trenutaka kada je nepromišljenim ponašanjem zabrinula oca Dragana Stojkovića Bosanca i majku. Roditelji su Džidžu strogo… »
"Lomili su mi krila" Džidža priznala da li je dobijala batine od Bosanca: "Ignorisala sam pozove, nisam htela da odem kući"…

"Lomili su mi krila" Džidža priznala da li je dobijala batine od Bosanca: "Ignorisala sam pozove, nisam htela da odem kući"…

Kurir pre 17 sati
Pevačica Aleksandra Stojković Džidža je u mlađim danima umela ozbiljno da birne svoje roditelje, pa se setila mladosti i trenutaka kada je nepromišljenim ponašanjem zabrinula oca Dragana Stojkovića Bosanca i majku. Roditelji su Džidžu strogo vaspitavali… »
Džidža je otkrila da li je dobijala batine od Bosanca: "Bilo je vaspitnih i od njega i od keve", evo šta je bio razlog

Džidža je otkrila da li je dobijala batine od Bosanca: "Bilo je vaspitnih i od njega i od keve", evo šta je bio razlog

Blic pre 19 sati
Iako su je strogo vaspitavali, kaže da nikada nije bila ozbiljno kažnjena batinama. Glavni razlog njihovih sukoba bili su njeni noćni izlasci i ignorisanje roditeljskih poziva. Pevačica Aleksandra Stojković Džidža prisetila se svoje mladosti i trenutaka… »
Džidža otkrila kada je dobila batine od Bosanca: "Roditelji su mi lupali vaspitne, jer se nisam..."

Džidža otkrila kada je dobila batine od Bosanca: "Roditelji su mi lupali vaspitne, jer se nisam..."

Telegraf pre 22 sata
Dragan Stojković Bosanac izuzetno je slab na svoju ćerku Aleksandru Stojković Džidžu i ne krije da mu je mezimica koju je razmazio. Ipak, i poznati kompozitor umeo je da se naljuti na svoju naslednicu, pa je od njega par puta dobila batine. Sve to… »

Vesti dana »