Повезане вести

РАЛЕ ЗАДРЖАН У БОЛНИЦИ! Драма на ДЕДИЊУ! Притисак му се скоро изједначио Ана Николић звала хитну помоћ!

РАЛЕ ЗАДРЖАН У БОЛНИЦИ! Драма на ДЕДИЊУ! Притисак му се скоро изједначио Ана Николић звала хитну помоћ!

Свет & Скандал пре 1 дан
Како СЦАНДАЛ! ексклузивно сазнаје, познати композитор и продуцент Горан Ратковић Рале задржан је данас у болници након што му се здравствено стање нагло погоршало. Драма је почела у његовом дому, а захваљујући брзој реакцији… »
Рале поново примљен у болницу након операције: Није се придржавао савета, стање му се закомпликовало

Рале поново примљен у болницу након операције: Није се придржавао савета, стање му се закомпликовало

Мондо пре 1 дан
Композитор Горан Ратковић Ралепоново је хоспитализован на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње", због компликација након операције срца. Рале се о огласио о свом здравственом стању, и признао да се није придржавао… »
Рале опет примљен у болницу: Огласио се, ево шта се догодило: "Ана ми је поново спасила живот"

Рале опет примљен у болницу: Огласио се, ево шта се догодило: "Ана ми је поново спасила живот"

Блиц пре 1 дан
Рале је игнорисао симптоме исцрпљености и отежаног дисања, сматрајући их безопасним. Похвалио је Институт 'Дедиње' и особље за висок ниво неге и професионалности током лечења. Познати композитор Горан Ратковић Рале поново је… »
"Опет ме је Ана спасила": Рале поново примљен у болницу

"Опет ме је Ана спасила": Рале поново примљен у болницу

Нова пре 1 дан
Композитор Горан Ратковић Рале поново је завршио у болници, прецизније на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње". Рале је недавно имао операцију срца и био је успешно оперисан. Он се добро осећа, али је поново дошло до… »
Рале хитно примљен у болницу: Ана Николић звала хитну помоћ

Рале хитно примљен у болницу: Ана Николић звала хитну помоћ

Телеграф пре 1 дан
Познати композитор Горан Ратковић Рале поново је хоспитализован на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње" због компликација након операције срца. Иако се осећа добро, како се наводи, ситуација није била безазлена. Рале… »
Рале опет примљен у болницу: "Ана ми је поново спасила живот" Није се придржавао савета лекара после операције: Мислио сам да…

Рале опет примљен у болницу: "Ана ми је поново спасила живот" Није се придржавао савета лекара после операције: Мислио сам да…

Курир пре 1 дан
Курир је ексклузивно сазнао да је композитор Горан Ратковић Рале поново завршио у болници, прецизније на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње". Како смо и раније писали, Рале је недавно имао операцију срца и био је… »

Вести дана »