Povezane vesti
Milanović: Niko u susedstvu nam nije pravi neprijatelj, mi pripadamo ovoj regiji
Euronews 29.04.2026
Hrvatski predsednik Zoran Milanović poručio je da je odbrana zemlje primarni interes Hrvatske i da se zato mora paziti kakvi se signali šalju, jer, kako je naveo, "na neki način jesmo evropska provincija". "Mi smo mala zemlja koja mora, kao svaka pametna… »
Milanović: "Hrvatska ima mirno i bezopasno susedstvo, nema pravih neprijatelja"
Telegraf 29.04.2026
Hrvatski predsednik Zoran Milanović poručio je da je odbrana zemlje primarni interes Hrvatske i da se zato mora paziti kakvi se signali šalju, jer, kako je naveo, "na neki način jesmo evropska provincija". "Mi smo mala zemlja koja mora, kao svaka pametna… »
Vesti dana »
"Makron nahvalio našu zemlju" Vučić u Tivtu: Svi primećuju ekonomski napredak (foto, video)
Blic pre 19 minutajoš 74 povezane
Samit EU - Zapadni Balkan u Tivtu: Srbiju predstavlja Vučić, na zajedničkom sastanku razgovarao sa Fon der Lajen, Koštom, Makronom i Mercom (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
Tinejdžer (16) bez dozvole seo na motor, lekari mu se bore za život: Novi detalji teške nesreće kod Vukovog spomenika
Nova pre 9 minutajoš 26 povezanih
Peskov poručio da je Rusija spremna za povratak stranih investicija
Politika pre 1 satjoš 24 povezane
Velike kolone vernika ispred Hrama, Časni Pojas Presvete Bogorodice se sutra vraća na Svetu Goru
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane