Povezane vesti
Vučić najavio puštanje nafte iz državnih rezervi
SEEbiz pre 14 sati
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će "danas ili sutra" zemlja plasirati desetke tisuća tona nafte iz rezervi na domaće tržište, uz napomenu da se nada da će gospodarski rast ove godine biti blizu 2,7 ili 2,8 posto. U gostovanju… »
Vučić: Puštamo nove desetine hiljada tona nafte iz rezervi, pitanje NIS rešavamo u roku od 20 dana
Newsmax Balkans pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će država pustiti nove količine nafte iz rezervi i da pitanje NIS mora biti rešeno u narednih 20 dana, ističući da je stabilnost snabdevanja energentima od ključnog značaja. Predsednik Srbije je istakao da… »
Beta pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će država "danas-sutra" iz robnih rezervi na domaće tržište plasirati desetine hiljada tona nafte iz rezervi, uz opasku da se nada da će privredni rast biti blizu 2,7 ili 2,8 odsto ove godine. On je… »
Predsednik kaže da će država "danas-sutra" iz rezervi pustiti "desetine hiljada tona nafte"
N1 Info pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će država "danas-sutra" iz robnih rezervi na domaće tržište plasirati desetine hiljada tona nafte iz rezervi, uz opasku da se nada da će privredni rast biti blizu 2,7 ili 2,8 odsto ove godine. On je… »
Vučić najavio puštanje nafte iz rezerve, tvrdi da SNS ima oko 18 odsto veći rejting od studenata
Serbian News Media pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će država „danas-sutra“ iz robnih rezervi na domaće tržište plasirati desetine hiljada tona nafte iz rezervi, uz opasku da se nada da će privredni rast biti blizu 2,7 ili 2,8 odsto ove godine. On je… »
Vučić: Pustićemo nove desetine hiljada tona nafte iz rezervi
Kurir pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nove desetina hiljada tona nafte biti puštene iz rezervi. "Mi nadopunjujemo te rezerve nafte, ali to morate da platite, jer mi to ne možemo sad da naplatimo iz cene. Nama sad fali 17 miliona evra… »
Vučić najavio puštanje nafte iz rezerve, tvrdi da SNS ima oko 18 odsto veći rejting od studenata
Pravo u centar pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će država „danas-sutra“ iz robnih rezervi na domaće tržište plasirati desetine hiljada tona nafte iz rezervi, uz opasku da se nada da će privredni rast biti blizu 2,7 ili 2,8 odsto ove godine. On je… »
Vučić najavio puštanje desetina hiljada tone nafte iz rezervi
Radio 021 pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će nove desetine hiljada tona nafte biti puštene iz rezervi. "Mi nadopunjujemo te rezerve, ali to morate da platite, jer mi to ne možemo sad da naplatimo iz cene. Nama sad fali 17 miliona evra da ono što… »
Radio sto plus pre 17 sati
On je gostujući na TV Blic naveo da je Srbija samo prethodno dopunjavanje tih rezervi platilo 17 miliona evra više, zbog poskupljenja nafte koje se u međuvremenu desilo, a da bi situacija bila još gora da Srbija nema rafineriju. “(Situacija bi bila) još… »
Insajder pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nove desetine hiljada tona nafte biti puštene iz rezervi. Aleksandar Vučić Foto: Srđan Ilić "Mi nadopunjujemo te rezerve, ali to morate da platite, jer mi to ne možemo sad da naplatimo iz cene… »
Sputnik pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nove desetina hiljada tona nafte biti puštene iz rezervi. "Mi nadopunjujemo te rezerve, ali to morate da platite, jer mi to ne možemo sad da naplatimo iz cene. Nama sad fali 17 miliona evra da… »
Stiže sveže gorivo na tržište! Vučić na Blic TV: Pustićemo nove desetine hiljada tona nafte iz rezervi
Blic pre 17 sati
Predsednik Vučić je najavio da će desetine hiljada tona nafte biti puštene iz rezervi i da je nadoknađivanje finansijske razlike već dogovoreno Naglasio je da Srbija zahvaljujući sopstvenoj rafineriji kerozina ima manje problema od drugih zemalja po… »
Vesti dana »
Cena nafte raste usled geopolitičkih napetosti oko Ormuskog moreuza
Politika pre 28 minutajoš 29 povezanih
Danas hladno i oblačno; Evo kakvo nas vreme očekuje za Prvi maj
Šabačke novosti pre 2 satajoš 27 povezanih
RSF: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija,
Beta pre 48 minutajoš 14 povezanih
Đedović Handanović: Vlada na tržište pustila još 30.000 tona dizela iz robnih rezervi
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 19 povezanih
MUP: Od početka godine 120 poginulih u udesima, najkritičniji dani vikenda
Beta pre 23 minutajoš 19 povezanih