Povezane vesti
"Nikada mu oči nisam video" Miljković na suđenju o ubistvu vlasnika Pink taksija Teodora Gaćeše
Telegraf 29.04.2026
Luka Gaćeša svedočio pred sudom. Na današnjem suđenju Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, Filipu Ivanovskom, njihovim suprugama i Belivukovoj tašti za pranje novca, dopunjavajući svoju odbranu, drugookrivljeni Marko Miljković spomenuo je ubijenog vlasnika… »
"Rekli su mu da sam mu ja ubio oca, ko zna šta misli o meni": Miljković pričao o ubistvu vlasnika Pink taksija
Telegraf 29.04.2026
Ispričao kako je ušao u navijačke vode. Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, Filipu Ivanovskom, njihovim suprugama i Belivukovoj tašti nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu dopunom odbrane Marka Miljkovića i saslušanjem svedoka Igora… »
"Ubeđuju ga da sam mu ja ubio oca, jel možete da mislite?!" Marko Miljković progovorio o ubistvu vlasnika Pink taksija!
Kurir 29.04.2026
Marko Miljković koji je sa Veljkom Belivukom označen kao vođa kriminalnog klana koji stoji iza sedam ubistava u kući strave u Ritopeku, prvi put je dana progovorio o ubistvu suvlasnika Pink taksija Teodora Gaćeše! - Nemam nikakva saznanja niti veze sa… »
Vesti dana »
Situacija u Grebencu pod kontrolom, borba u peščari i dalje traje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 108 povezanih
Vlada Srbije utvrdila minimalac za 2027. godinu i rebalans budžeta
Naslovi.ai pre 2 satajoš 61 povezana
Još je vembanjama mali za Jokića! Brutalni kapiten vodio Srbiju do dramatične pobede nad Francuzima! (video)
Večernje novosti pre 25 minutajoš 43 povezane
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 99 povezanih