Povezane vesti
Pastor: Samostalno na vanredne izbore, posle ćemo u koaliciju sa SNS
Radio 021 29.04.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor kazao je da će na vanrednim parlamentarnim izborima, ukoliko budu raspisani, izaći samostalno, a da će posle formirati koaliciju sa SNS-om. "Mi smo uvek samostalno učestvovali na izborima, osim 2000… »
Pastor (SVM): Ići ćemo na vanredne izbore samostalno, posle ćemo u koaliciju sa SNS
N1 Info 29.04.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor kazao je danas da će na vanrednim parlamentarnim izborima, ukoliko budu raspisani izaći samostalno, a da će posle formirati koalciju sa Srpskom naprednom strankom (SNS). "Mi smo uvek samostalno… »
Pastor otkrio da li bi posle izbora u koaliciju sa SNS:"Ići ćemo na vanredne izbore samostalno"
Nova 29.04.2026
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor kazao je danas da će na vanrednim parlamentarnim izborima, ukoliko budu raspisani izaći samostalno, a da će posle formirati koalciju sa Srpskom naprednom strankom (SNS). "Mi smo uvek samostalno… »
Vesti dana »
Oglasila se agencija koja je prevozila putnike iz Kušadasija: Objasnili kako je došlo do nesreće u Bugarskoj
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
Požari i dalje besne širom regiona, najteže u Crnoj Gori i BiH
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 46 povezanih
Tenzije oko Ormuskog moreuza i novi sukobi na Bliskom istoku
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 27 povezanih
(Foto, video) Delovi zgrada padaju, ljudi panično beže: Horor prizori iz Indonezije, opet novi potres: Najmanje 38 mrtvih u jakom zemljotresu
Blic pre 2 satajoš 64 povezane
Zbog niskog vodostaja Dunava kod Pakša grade branu i potapaju barže; Mađar: Radovi na brani su trka sa vremenom
RTV pre 3 satajoš 21 povezana