Povezane vesti
"Došao sam na derbi jer mi nedostaje igra"
B92 29.04.2026
Fudbaler Mančester sitija Džek Griliš, koji je trenutno na pozajmici u Evertonu, izjavio je da njegov oporavak od operacije povrede stopala ide izuzetno dobro. Griliš (30) se povredio u januaru na meču protiv Aston Vile, a operisan je pre 10 nedelja. On… »
Čuveni fudbaler pronađen kako spava pijan, a sad poručuje: "Ovo su moji srećni dani!"
Večernje novosti 29.04.2026
Pre nekoliko dana svet su preplavile fotografije kako fudbaler Mančester sitija Džek Griliš spava za stolom na kome ima raznih pića, ali - on tvrdi da je nikad srećniji. FOTO: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia Fudbaler koji je trenutno na… »
Griliš kaže da oporavak ne može izgledati bolje, da - videli smo!
Sportske.net 29.04.2026
Fudbaler Evertona Džek Griliš izjavio je danas da njegov oporavak od operacije povrede stopala, koja je okončala njegovu sezonu, ide izuzetno dobro i da je njegov hirurg oduševljen napretkom. Ovaj 30-godišnji engleski fudbaler, koji je na pozajmici iz… »
Vesti dana »
Crna Gora zabranila ulazak za 87 državljana Srbije jer su rizik po bezbednost
Beta pre 42 minutajoš 66 povezanih
Novi detalji istrage ubistva na Senjaku: Odbačena krivična prijava protiv trojice policijaca iz obezbeđenja Veselina
Mondo pre 51 minutajoš 50 povezanih
Komitet Evropskog parlamenta upozorava na izgubljeno vreme na Kosovu zbog političke krize
Slobodna Evropa pre 47 minutajoš 27 povezanih
Direktorat: Nijednom avio-prevozniku nije uskraćeno pravo obavljanja letova između Srbije i EU
Biznis.rs pre 2 satajoš 33 povezane
Šokantna vest, u 47. godini preminuo sportski komentator Edin Avdić
Morava info pre 42 minutajoš 28 povezanih