Povezane vesti
"Moja starija ćerka nema komunikaciju sa ocem, iako je živ": Nikolina Pišek progovorila o roditeljstvu
Nova 29.04.2026
Voditeljka Nikolina Pišek nedavno je podelila detalje o svom porodičnom životu, fokusirajući se na izazove koje donosi uloga jedinog roditelja. Nikolina ima dve ćerke, Hanu Leonardu i Unu Sofiju. Nakon iznenadnog gubitka supruga Vidoja Ristovića 2022… »
Nikolina Pišek progovorila o prvom mužu i starijoj ćerki, pa priznala sve: "Otac joj je živ, nemaju kontakt"
Mondo 29.04.2026
Voditeljka Nikolina Pišek iza sebe ima dva braka, sa novinarom Markom Cigojem i drugi sa Vidojem Ristovićem. Hanu Leonardu Cigoj dobila je sa prvim suprugom, a Unu Sofija je ćerka iz odnosa sa Ristovićem. Nikolina je sada, posle mnogo vremena, prvi put… »
"Otac joj je živ, nemaju kontakt", Nikolina Pišek prvi put progovorila o bivšem mužu pa priznala sve: Ja sam samohrana majka…
Kurir 29.04.2026
Voditeljka Nikolina Pišek iza sebe ima dva braka iza sebe, sa novinarom Markom Cigojem i drugi sa Vidojem Ristovićem. Hanu Leonardu Cigoj dobila je sa prvim suprugom, a Una Sofija je ćerka iz odnosa sa Ristovićem. Nikolina je sada, posle mnogo vremena… »
"Starija ćerka nema kontakt sa ocem iako je živ", Nikolina Pišek prvi put o bivšem mužu: "Nemam finansijsku pomoć, samohrana…
Blic 29.04.2026
Nikolina Pišek ima dve ćerke Hanu Leonardu Cigoj koju je dobila u braku sa novinarom Markom Cigojem i Unu Sofiju koju je dobila iz braka sa Vidojem Ristovićem. Sada je voditeljka prvi put govorila o samohranom majčinstvu i otkrila da starija ćerka sa… »
Vesti dana »
(Foto/video) Specijalno tužilaštvo Kosova: "Uhapšeno pet bivših srpskih policajaca, našli smo oružje"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
Nevreme stiglo do severa Vojvodine, RHMZ upozorava: Olujni sistem večeras nad većim delom Srbije
RTS pre 30 minutajoš 70 povezanih
Jaćimović ide u zatvor zbog kazni koje osporava: "Nisam kriv, nisam imao mogućnost da se žalim"
N1 Info pre 7 satijoš 5 povezanih
Lučki kapetan o nesreći kod Šolte: Ovo nisam vidio u 30 godina karijere
SEEbiz pre 1 satjoš 27 povezanih
Tramp ljut zbog izraelskog napada na Bejrut: "Na ivici smo da izgubimo istorijsku šansu za mir"
B92 pre 45 minutajoš 41 povezana