Povezane vesti

"Moja starija ćerka nema komunikaciju sa ocem, iako je živ": Nikolina Pišek progovorila o roditeljstvu

"Moja starija ćerka nema komunikaciju sa ocem, iako je živ": Nikolina Pišek progovorila o roditeljstvu

Nova pre 20 sati
Voditeljka Nikolina Pišek nedavno je podelila detalje o svom porodičnom životu, fokusirajući se na izazove koje donosi uloga jedinog roditelja. Nikolina ima dve ćerke, Hanu Leonardu i Unu Sofiju. Nakon iznenadnog gubitka supruga Vidoja Ristovića 2022… »
Nikolina Pišek progovorila o prvom mužu i starijoj ćerki, pa priznala sve: "Otac joj je živ, nemaju kontakt"

Nikolina Pišek progovorila o prvom mužu i starijoj ćerki, pa priznala sve: "Otac joj je živ, nemaju kontakt"

Mondo pre 20 sati
Voditeljka Nikolina Pišek iza sebe ima dva braka, sa novinarom Markom Cigojem i drugi sa Vidojem Ristovićem. Hanu Leonardu Cigoj dobila je sa prvim suprugom, a Unu Sofija je ćerka iz odnosa sa Ristovićem. Nikolina je sada, posle mnogo vremena, prvi put… »
"Otac joj je živ, nemaju kontakt", Nikolina Pišek prvi put progovorila o bivšem mužu pa priznala sve: Ja sam samohrana majka…

"Otac joj je živ, nemaju kontakt", Nikolina Pišek prvi put progovorila o bivšem mužu pa priznala sve: Ja sam samohrana majka…

Kurir pre 22 sata
Voditeljka Nikolina Pišek iza sebe ima dva braka iza sebe, sa novinarom Markom Cigojem i drugi sa Vidojem Ristovićem. Hanu Leonardu Cigoj dobila je sa prvim suprugom, a Una Sofija je ćerka iz odnosa sa Ristovićem. Nikolina je sada, posle mnogo vremena… »
"Starija ćerka nema kontakt sa ocem iako je živ", Nikolina Pišek prvi put o bivšem mužu: "Nemam finansijsku pomoć, samohrana…

"Starija ćerka nema kontakt sa ocem iako je živ", Nikolina Pišek prvi put o bivšem mužu: "Nemam finansijsku pomoć, samohrana…

Blic pre 1 dan
Nikolina Pišek ima dve ćerke Hanu Leonardu Cigoj koju je dobila u braku sa novinarom Markom Cigojem i Unu Sofiju koju je dobila iz braka sa Vidojem Ristovićem. Sada je voditeljka prvi put govorila o samohranom majčinstvu i otkrila da starija ćerka sa… »

Vesti dana »