Povezane vesti

Od „Kraj mene” do evrovizijskog klasika – „Lavina” izabrala glam-metal iz 2005. za specijalni serijal Evrosonga

Od „Kraj mene” do evrovizijskog klasika – „Lavina” izabrala glam-metal iz 2005. za specijalni serijal Evrosonga

RTS pre 1 dan
Naši predstavnici na predstojećoj „Pesmi Evrovizije“, grupa „Lavina”, za potrebe evrovizijskog serijala "A Little Bit More" odabrali su da obrade obradio pesmu "In My Dreams" grupe "Wig Wam" koja je predstavljala Norvešku na takmičenju 2005. godine… »
Metalci prave haos pred Beč, pevaju "Kraj mene" uz simfonijski orkestar: Evo kako se Lavina kotira pred Evroviziju

Metalci prave haos pred Beč, pevaju "Kraj mene" uz simfonijski orkestar: Evo kako se Lavina kotira pred Evroviziju

Mondo pre 22 sata
"Lavina" već ulazi u istoriju kao prvi metal bend koji će braniti boje Srbije na ovom prestižnom takmičenju, a ova verzija pesme pokazuje da na sceni u Beču ciljaju – spektakl! Nišlije su predstavile moćnu, potpuno novu verziju pesme "Kraj mene" uz hor i… »
Promene na kladionicama pred Evroviziju: Ovako stoji Srbija dve nedelje pre takmičenja FOTO

Promene na kladionicama pred Evroviziju: Ovako stoji Srbija dve nedelje pre takmičenja FOTO

B92 pre 22 sata
Do ovogodišnje Evrovizije, koja će se održati u Beču od 12. do 16. maja, ostalo je svega dve nedelje, a situacija na kladionicama se uveliko zahuktava, pa za sada su favoriti Finska, Danska i Grčka. Srbiju na ovogodišnoj Evroviziji 2026 predstavlja niški… »
Dve nedelje do Evrovizije - evo na kom je mestu Srbija trenutno na kladionicama! Ovoj zemlji se smeši pobeda?!

Dve nedelje do Evrovizije - evo na kom je mestu Srbija trenutno na kladionicama! Ovoj zemlji se smeši pobeda?!

Telegraf pre 22 sata
" Pesma Evrovizije" ove godine održaće se u Beču od 12. do 16. maja, a našu zemlju na prestižnom takmičenju predstavlja bend " Lavina" sa pesmom "Kraj mene". Ostalo je dve nedelje do prve polufinalne večeri, a evo kakva je situacija na kladionicama. U… »
Srbija pala, a njma se predviđa pobeda: Stanje na kladionicama dve nedelje pred Evroviziju: Komšije iznenadile!

Srbija pala, a njma se predviđa pobeda: Stanje na kladionicama dve nedelje pred Evroviziju: Komšije iznenadile!

Blic pre 23 sata
Glavni cilj benda je da predstavi Srbiju i metal žanr na takmičenju, bez opterećenja rezultatima. Članovi benda Lavina ističu da im plasman na kladionicama nije bitan i da su zahvalni na prilici. Evrovizija 2026 održaće se u Beču od 12. do 16. maja, a… »
Evo kako se Srbija kotira 2 nedelje pred Evroviziju: Da li je ovo moguće?

Evo kako se Srbija kotira 2 nedelje pred Evroviziju: Da li je ovo moguće?

Kurir pre 24 sata
Pesma Evrovizije će se ove godine održati u Beču od 12. do 16. maja, a Srbiju predstavlja bend Lavina koji je oduševio domaću javnost i pobrao sve simpatije. Do takmičenja ima manje od mesec dana, a objavljene su nove prognoze za favorite prema… »

Vesti dana »