Povezane vesti
Mesarović: Nastavljamo da gradimo ekonomiju zasnovanu na znanju, izvozu i inovacijama
Euronews 29.04.2026
Potpredsednica Vlade Srbije ministarka privrede Adrijana Mesarović obišla je danas u Nišu proizvodni pogon kompanije "Pal ifinger", gde je poručila da Srbija nastavlja da gradi ekonomiju zasnovanu na znanju, izvozu i inovacijama. Poseta toj kompaniji… »
Mesarović: Nastavljamo da gradimo ekonomiju zasnovanu na znanju, izvozu i inovacijama
RTV 29.04.2026
NIŠ - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović obišla je danas u Nišu proizvodni pogon kompanije "Palfinger", gde je poručila da Srbija nastavlja da gradi ekonomiju zasnovanu na znanju, izvozu i inovacijama. Poseta toj… »
Blic 29.04.2026
Istakla je da Srbija gradi ekonomiju zasnovanu na znanju, izvozu i inovacijama Poseta toj kompaniji, kako je navela, predstavlja jasnu potvrdu strateškog pravca ekonomske politike Srbije Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana… »
Vesti dana »
Selektor Norveške: Ponosan sam, ali mi je žao igrača zbog poraza
Radio sto plus pre 9 minutajoš 8 povezanih
Englezi smislili vrhunsku šalu na račun Norvežana zbog vikinškog veslanja: Prepevali svoju kultnu pesmu
Telegraf pre 34 minutajoš 7 povezanih
Linda Noskova: Morala sam dobro da se namučim, zajedno smo ispisale istoriju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Prve reči Tuhela posle plasmana u polufinale Mundijala: Selektor Engleske ipak nije zadovoljan! Evo šta ga sada brine!
Kurir pre 29 minutajoš 2 povezane