Povezane vesti
"Ako sam ja jadan, šta su ovi što nemaju ništa?" Otac Asmina Durdžića se oglasio i otkrio da li je u dugovima: Imam para…
Kurir 29.04.2026
Otac rijaliti učesnika Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić, često se oglašava na društvenim mrežama, gde najčešće komentariše poteze svog sina, kao i aktuelna dešavanja iz rijalitija " Elita 9". Ovog puta osvrnuo se i na negativne komentare koje dobija… »
"Ja lud i jadan?" Otac Asmina Durdžića se obračunava na mrežama: "Imam para, stan, kuću, auto", a evo da li je Mustafa u…
Blic 29.04.2026
Poručio je da nema dugova i ništa ne kupuje na veresiju ili na tuđi račun. Nedavno je podelio emotivan snimak sina Asmina i unuke Nore, koji je dirnuo mnoge pratioce. Otac rijaliti učesnika Asmina Durdžića, Mustafa, često se oglašava na društvenim… »
Vesti dana »
Pao istorijski dogovor na samitu NATO Tramp šalje Erdoganu zver od aviona, ukida i sankcije: "Nećemo tako s prijateljima"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 2 satajoš 39 povezanih
Poslanici najviše o zakonu o roditelju negovatelju i preporukama ODIHR-a, nastavak sutra
RTV pre 1 satjoš 38 povezanih
Da li Veselin Milić može da se vrati u fotelju prvog policajca Beograda: Da li mu je MUP "odškrinuo" vrata šturim saopštenjem o smeni?
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
Britanska vojska: Pogođena tri tankera u Hormuskom moreuzu
Serbian News Media pre 51 minutajoš 34 povezane