Povezane vesti

"Sedeli smo zajedno, mislio sam da me nameštaju": Trajko priznao da je napao Luku u kući, tvrdi da se nije krio

"Sedeli smo zajedno, mislio sam da me nameštaju": Trajko priznao da je napao Luku u kući, tvrdi da se nije krio

Telegraf pre 5 sati
U Višem sudu u Beogradu danas je održan prvi glavni pretres otvoren za javnost na suđenju Slavoljubu Trajkoviću Trajku okrivljenom da je 23. aprila prošle godine u porodičnoj kući u Resniku pokušao da ubije dve osobe. Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u… »
Suđenje za likvidaciju Jurišića počinje u junu: Petorica optuženih za ubistvo u Mitrovici ostaju iza rešetaka

Suđenje za likvidaciju Jurišića počinje u junu: Petorica optuženih za ubistvo u Mitrovici ostaju iza rešetaka

Kurir pre 10 sati
Pripremno ročište u postupku za ubistvo Aleksandra Jurišića (34) zakazano je za 15. jun, dok je petorici optuženih pritvor ponovo produžen i može trajati do 22. juna, potvrđeno je u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici. Zločin koji je uznemirio javnost… »
Aleksandar izrešetan na kućnom pragu: Petorici osumnjičenih produžen pritvor, zakazano novo ročište

Aleksandar izrešetan na kućnom pragu: Petorici osumnjičenih produžen pritvor, zakazano novo ročište

Mondo pre 9 sati
Pripremno ročište u postupku za ubistvo Aleksandra Jurišića (34) zakazano je za 15. jun, dok je petorici optuženih pritvor ponovo produžen i može trajati do 22. juna, potvrđeno je u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici. Zločin koji je uznemirio javnost… »
Suđenje za ubistvo u Sremskoj Mitrovici: Pripremno ročište 15. juna, optuženi ostaju u pritvoru

Suđenje za ubistvo u Sremskoj Mitrovici: Pripremno ročište 15. juna, optuženi ostaju u pritvoru

Ozon pre 11 sati
Sačekuša ispred kuće, organizovan napad i hapšenja u Srbiji i regionu SREMSKA MITROVICA – U Sremskoj Mitrovici zakazano je pripremno ročište za ubistvo Aleksandra Jurišića (34), koje će biti održano 15. juna, potvrđeno je u Višem sudu. Kako je navedeno… »
Okrivljeni za ubistvo Aleksandra Jurišića od hapšenja u pritvoru u junu pripremno ročište za zločin u Sremskoj Mitrovici

Okrivljeni za ubistvo Aleksandra Jurišića od hapšenja u pritvoru u junu pripremno ročište za zločin u Sremskoj Mitrovici

Dnevnik pre 11 sati
Pripremno ročište S. B. (43), M. M. (33), M. T. (35), S. K. (33) i M. P., koji se terete za ubistvo Aleksandra Jurišića (34) u Sremskoj Mitrovici, zakazano je za 15. jun, kažu za „Dnevnik” u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici i dodaju da je petorici… »

Vesti dana »