Povezane vesti
Sad imam drugačiji pristup: Andreana Čekić o karijeri, privatnom životu i savršenoj vitkoj liniji (foto)
Večernje novosti pre 9 sati
FOLK zvezda Andreana Čekić uspela je da drastično smrša i doda liniju do savršenstva, a sada je otkrila kako joj je to pošlo za rukom. Foto: Privatna arhiva U razgovoru za "Večernje novosti" govorila i o privatnom životu, odnosu sa kolegama, a na samom… »
"Plakala sam zbog viška kilograma": Andreana Čekić otkrila kako je smršala - jedna aktivnost posebno bitna
Nova pre 18 sati
Andreana Čekić nedavno je odražala nastup u jednoj beogradskoj kafani, a svi su primetili da je pevačica doterala liniju. Andreana je objasnila da je njen recept za mršavljenje jednostavan - zdrava ishrana i fizička aktivno. U njenom slučaju to je… »
Andreana Čekić se prepolovila: Došla na svirku u miniću, nisu je prepoznali (foto)
Mondo pre 21 sat
Pevačica Andreana Čekić je sinoć nastupala u jednom prestoničkom klubu, a mediji su primetili da je drastično smršala. Otkrila je da je skinula višak kilograma zahvaljujući redukovanoj ishrani, kao i plivanju. - Pazim šta jedem iskrena da budem, trudim… »
"Plakala sam kada se obučem zbog viška kilograma" Andreana Čekić se istopila, a otkrila i kako: "Sada imam drugačiji pristup"…
Blic pre 23 sata
Podržala je Zoricu Brunclik posle operacije i složila se sa njom o važnosti redovnih zdravstvenih pregleda. Opisala je sebe kao veoma lojalnu osobu i istakla da ne voli izdaje, te da neguje dobre odnose sa koleginicama i prijateljima sa estrade. Pevačica… »
Vesti dana »
„Da smo u Srbiji, sve bi nas otpustili“: Jokić posle ispadanja od Minesote istakao i gde želi da igra u nastavku karijere
Danas pre 32 minutajoš 39 povezanih
Prohladno jutro, pa smena sunca i oblaka: Prvi maj uz temperature ispod proseka
Euronews pre 1 minutjoš 17 povezanih
Od krvave borbe za prava radnika do "roštiljijade": Istorija obeležavanja Prvog maja u Srbiji i Evropi
Euronews pre 26 minutajoš 13 povezanih
UŽIVO Senat odbacio predlog da se Trampu ograniče ovlašćenja za vođenje rata u Iranu
Sputnik pre 32 minutajoš 10 povezanih
Studenti MFNS u blokadi: Studentska lista "UM" pobedila na izborima za studentski parlament
Insajder pre 16 minutajoš 2 povezane