Povezane vesti

'Imam lukav plan': Glumac Stiven Fraj traži odštetu do 115.000 evra zbog pada sa bine

'Imam lukav plan': Glumac Stiven Fraj traži odštetu do 115.000 evra zbog pada sa bine

BBC News pre 53 minuta
Komičar i glumac tvrdi da se povredio posle održanog govora na tehnološkog konferenciji 2023. usled čega je zadobio više preloma i traži odštetu od organizatora događaja. Stiven Fraj, engleski komičar i glumac, tužio je organizatore tehnološke… »
‘Imam lukav plan’: Glumac Stiven Fraj traži odštetu do 115.000 evra zbog pada sa bine

‘Imam lukav plan’: Glumac Stiven Fraj traži odštetu do 115.000 evra zbog pada sa bine

Danas pre 48 minuta
Stiven Fraj, engleski komičar i glumac, tužio je organizatore tehnološke konferencije gde se povredio, kada je pao sa bine posle održanog predavanja. Tvrdi da je slomio nogu, kuk, karlicu i „gomilu rebara“ na događaju kompanije CogX u londonskoj O2 areni… »

Radio 021 pre 1 sat
Komičar i glumac tvrdi da se povredio posle održanog govora na tehnološkog konferenciji 2023. usled čega je zadobio više preloma i traži odštetu od organizatora događaja. Getty Images Stiven Fraj, engleski komičar i glumac, tužio je organizatore… »

NIN pre 1 sat
Stiven Fraj, engleski komičar i glumac, tužio je organizatore tehnološke konferencije gde se povredio, kada je pao sa bine posle održanog predavanja. Tvrdi da je slomio nogu, kuk, karlicu i "gomilu rebara" na događaju kompanije CogX u londonskoj O2 areni… »

Južne vesti pre 1 sat
Getty Images Stiven Fraj, engleski komičar i glumac, tužio je organizatore tehnološke konferencije gde se povredio, kada je pao sa bine posle održanog predavanja. Tvrdi da je slomio nogu, kuk, karlicu i „gomilu rebara“ na događaju kompanije CogX u… »

Vesti dana »