Povezane vesti
'Imam lukav plan': Glumac Stiven Fraj traži odštetu do 115.000 evra zbog pada sa bine
BBC News pre 53 minuta
Komičar i glumac tvrdi da se povredio posle održanog govora na tehnološkog konferenciji 2023. usled čega je zadobio više preloma i traži odštetu od organizatora događaja. Stiven Fraj, engleski komičar i glumac, tužio je organizatore tehnološke… »
‘Imam lukav plan’: Glumac Stiven Fraj traži odštetu do 115.000 evra zbog pada sa bine
Danas pre 48 minuta
Stiven Fraj, engleski komičar i glumac, tužio je organizatore tehnološke konferencije gde se povredio, kada je pao sa bine posle održanog predavanja. Tvrdi da je slomio nogu, kuk, karlicu i „gomilu rebara“ na događaju kompanije CogX u londonskoj O2 areni… »
'Imam lukav plan': Glumac Stiven Fraj traži odštetu do 115.000 evra zbog pada sa bine
Radio 021 pre 1 sat
Komičar i glumac tvrdi da se povredio posle održanog govora na tehnološkog konferenciji 2023. usled čega je zadobio više preloma i traži odštetu od organizatora događaja. Getty Images Stiven Fraj, engleski komičar i glumac, tužio je organizatore… »
NIN pre 1 sat
Stiven Fraj, engleski komičar i glumac, tužio je organizatore tehnološke konferencije gde se povredio, kada je pao sa bine posle održanog predavanja. Tvrdi da je slomio nogu, kuk, karlicu i "gomilu rebara" na događaju kompanije CogX u londonskoj O2 areni… »
‘Imam lukav plan’: Glumac Stiven Fraj traži odštetu do 115.000 evra zbog pada sa bine
Južne vesti pre 1 sat
Getty Images Stiven Fraj, engleski komičar i glumac, tužio je organizatore tehnološke konferencije gde se povredio, kada je pao sa bine posle održanog predavanja. Tvrdi da je slomio nogu, kuk, karlicu i „gomilu rebara“ na događaju kompanije CogX u… »
Vesti dana »
Sila kakvu još nisu koristili: Šta je Mračni orao kojim SAD hoće da napadnu Iran? FOTO
B92 pre 28 minutajoš 29 povezanih
Na severu i zapadu pretežno sunčano, do 16 stepeni; Na planinama sneg, u Velikom Gradištu 10 stepeni
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
RSF: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija,
Beta pre 48 minutajoš 14 povezanih
MUP: Od početka godine 120 poginulih u udesima, najkritičniji dani vikenda
Beta pre 23 minutajoš 19 povezanih