Povezane vesti
Napadnuta predstavnica liste „Knjaževac uz studente” dok je pokušavala da snimi cepanje postera
Mašina pre 18 dana
Šefica izbornog štaba liste „Knjaževac uz sudente - Čista lista - dr Ivan Milošević” Sandra Živković tvrdi da je napadnuta juče, kada su ponavljani izbori na biračkom mestu broj 8 u Knjaževcu. Živković za Mašinu opisuje da je napao muškarac kog je… »
Aktivistkinja iz Knjaževca: Član SNS pokušao da mi otme telefon, pa pobegao u kuću i telefonirao - rekla sam mu, izađi ako si…
N1 Info pre 18 dana
Aktivistkinja Sandra Živković napadnuta je juče u Knjaževcu, dok su se održavali ponovljeni izbori. Ona je rekla da ju je vukao aktivista Srpske napredne stranke i pokušao da joj uzme telefon. Kako je ispričala za N1, pošto su se juče ponavljali izbori u… »
Aktivistkinja iz Knjaževca: "Član SNS-a pokušao da mi otme telefon, pa pobegao u kuću i telefonirao. Rekla sam mu: Izađi ako…
Nova pre 18 dana
Aktivistkinja Sandra Živković napadnuta je juče u Knjaževcu, dok su se održavali ponovljeni izbori. Ona je rekla da ju je vukao aktivista Srpske napredne stranke i pokušao da joj uzme telefon. Kako je ispričala za N1, pošto su se juče ponavljali izbori u… »
Vesti dana »
Tužilaštvo potvrdilo: Bivši šef UKP dao izjavu o slučaju Senjak
IndeksOnline pre 1 satjoš 50 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
Vozač ušao u suprotan smer kod tunela Laz, hitno upozorenje razglasom sprečilo nesreću
Morava info pre 45 minutajoš 16 povezanih
Iran će izgraditi "novi poredak": "Deaktiviraćemo američke vojne baze"
B92 pre 3 satajoš 19 povezanih