Povezane vesti
Napadnuta predstavnica liste „Knjaževac uz studente” dok je pokušavala da snimi cepanje postera
Mašina 30.04.2026
Šefica izbornog štaba liste „Knjaževac uz sudente - Čista lista - dr Ivan Milošević” Sandra Živković tvrdi da je napadnuta juče, kada su ponavljani izbori na biračkom mestu broj 8 u Knjaževcu. Živković za Mašinu opisuje da je napao muškarac kog je… »
Aktivistkinja iz Knjaževca: Član SNS pokušao da mi otme telefon, pa pobegao u kuću i telefonirao - rekla sam mu, izađi ako si…
N1 Info 30.04.2026
Aktivistkinja Sandra Živković napadnuta je juče u Knjaževcu, dok su se održavali ponovljeni izbori. Ona je rekla da ju je vukao aktivista Srpske napredne stranke i pokušao da joj uzme telefon. Kako je ispričala za N1, pošto su se juče ponavljali izbori u… »
Aktivistkinja iz Knjaževca: "Član SNS-a pokušao da mi otme telefon, pa pobegao u kuću i telefonirao. Rekla sam mu: Izađi ako…
Nova 30.04.2026
Aktivistkinja Sandra Živković napadnuta je juče u Knjaževcu, dok su se održavali ponovljeni izbori. Ona je rekla da ju je vukao aktivista Srpske napredne stranke i pokušao da joj uzme telefon. Kako je ispričala za N1, pošto su se juče ponavljali izbori u… »
Vesti dana »
Iranski predsednik: Trampove pretnje da će SAD napasti našu infrastrukturu su znak očaja
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana
Tepić objavila ceo optužni predlog u slučaju Generalštab - tvrdi da je Vasić promenio iskaz
N1 Info pre 4 satijoš 39 povezanih
Osnovci u petak završavaju nastavu, na raspustu od 15. juna do 31. avgusta
Politika pre 47 minutajoš 43 povezane