Povezane vesti
Bend Lavina objavio još jedan spot: Obradili pesmu koja je predstavljala Norvešku na Evroviziji (video)
Euronews 30.04.2026
Bend "Lavina" je za potrebe evrovizijskog serijala "A Little Bit More" obradio pesmu "In My Dreams" grupe "Wig Wam", koja je 2005. godine predstavljala Norvešku. Reč je o serijalu gde će svaki takmičar na ovogodišnjem takmičenju obraditi neki stari… »
Grupa Lavina otpevala čuveni evrovizijski hit: Svi oduševljeni, reakcije se nižu VIDEO
B92 30.04.2026
Srpski predstavnci na Evroviziji u Beču snimili su prepev evrovizijskog rokenrol hita "In my dreams" iz 2005. godine, a prema komentarima na društvenim mrežama, mnogi su oduševljeni ovom izvedbom. Uoči ovogodišnje jubilarne 70. Evrovizije koja se održava… »
Grupa "Lavina" se priprema za "Evroviziju": Pogledajte spot koji su snimili predstavnici Srbije
Telegraf 30.04.2026
Niški bend „Lavina” predstavljaće Srbiju na predstojećoj Pesmi Evrovizije u Beču, koja će se održati od 12. do 16. maja. Nakon pobede na nacionalnom festivalu „Pesma za Evroviziju”, grupa će nastupiti sa pesmom „Kraj mene”. U okviru evrovizijskog… »
Vesti dana »
Ko je Eloj Rum, srpski zet koji je oduševio planetu na Mundijalu i zamalo oborio svetski rekord
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih
Hteo sam da odustanem zbog kockanja: Prva izjava pobednika "Zvezda Granda" prema glasanju publike - Spasio me je mentor Đorđe David" (foto)
Večernje novosti pre 1 satjoš 11 povezanih
Srpski zet sa sto ruku! Ovo su sve odbrane muža poznate influenserke! Svet ne veruje koliko ih je imao! (video)
Večernje novosti pre 6 minutajoš 2 povezane