Povezane vesti
Pevačica svog mezimca papreno platila, voli samo besne mašine: "Zašto da ne vozim 200 na sat kad imam čime"
Mondo pre 16 dana
Andreana Čekić nikada nije krila da su njena pasija automobili, a jednom prilikom je otkrila da je svog mezimca marke mercedes platila čak 140.000 evra. Pevačica tvrdi da je odgovoran vozač, i da nikada za volan nije sela u alkoholisanom stanju. - Pa kad… »
"Što da ne vozim 200 na sat kad imam mašinu?!" Andreana otkrila da voli skupe automobile, a ovu promenu na njoj svi…
Blic pre 16 dana
Andreana Čekić priznaje da je operisala nos, ali sem toga ništa na sebi nije menjala Mercedes je platila 140.000 evra i voli brzu vožnju, kao prijatelj Darko Lazić Pevačica Andreana Čekić nikada nije krila da su njena pasija automobili, a jednom prilikom… »
"Zašto da ne vozim 200 na sat, kad imam čime?" Pevačica svog mezimca papreno platila - voli samo besne mašine
Kurir pre 16 dana
Andreana Čekić nikada nije krila da su njena pasija automobili, a jednom prilikom je otkrila da je svog mezimca marke mercedes platila čak 140.000 evra. Pevačica tvrdi da je odgovoran vozač i da nikada za volan nije sela u alkoholisanom stanju. Pevačica… »
Vesti dana »
Meteorolozi najavljuju sneg na planinama: Lepo vreme u Srbiju ne stiže pre ovog datuma
Pravda pre 3 minutajoš 23 povezane
Pevala NATO trupama na Kosovu i važila za favorita: Šta se desilo s predstavnicom Finske u finalu? (Foto, video)
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih
Proglašena međunarodna vanredna situacija zbog smrtonosnog virusa: Više od 80 mrtvih od ebole u Kongu i Ugandi
Nova pre 48 minutajoš 13 povezanih
uživo Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 33 minutajoš 11 povezanih