Povezane vesti
Umro čuveni muzičar Dejvid Alen Kou
Kurir 30.04.2026
Dejvid Alen Kou, čuveni kantri kantautor koji je napisao himnu radničke klase „Take This Job and Shove It“ i ostvario velike uspehe sa hitovima poput „You Never Even Called Me By My Name“ i „The Ride“, preminuo je u 86. godini. Njegovu smrt potvrdila je… »
Preminuo Dejvid Alen Kou
B92 30.04.2026
Čuveni kantri kantautor Dejvid Alen Kou preminuo je u 86. godini. Njegovu smrt potvrdila je u sredu njegova supruga, Kimberli Hejstings Kou, u izjavi za časopis Rolling Stone. "Moj suprug, moj prijatelj, moj poverenik i moj život tokom mnogih godina… »
Umro Dejvid Alen Kou
Telegraf 30.04.2026
Dejvid Alen Kou, čuveni kantri kantautor koji je napisao himnu radničke klase „Take This Job and Shove It“ i ostvario velike uspehe sa hitovima poput „You Never Even Called Me By My Name“ i „The Ride“, preminuo je u 86. godini. Njegovu smrt potvrdila je… »
Vesti dana »
Hidrogeolog Stevanović: Dunav nizak zbog malih padavina, a isparenje vode kao u Africi
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Katarske vlasti izrazile nadu da će Iran i SAD postići sporazum u narednim satima
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
Smiruje se situacija u Seuti: Španija pozvala Italiju da obustavi selektivne granične kontrole nad putnicima
Kurir pre 21 minutajoš 26 povezanih
Nebrigu nadležnih oni koji su bili u kolonama u "Oluji" osećaju i danas: "Niko ne pita kako nam je, pare dolaze sa svih strana, oni samo drpaju sebi"
N1 Info pre 55 minutajoš 123 povezane