Povezane vesti
Umro čuveni muzičar Dejvid Alen Kou
Kurir 30.04.2026
Dejvid Alen Kou, čuveni kantri kantautor koji je napisao himnu radničke klase „Take This Job and Shove It“ i ostvario velike uspehe sa hitovima poput „You Never Even Called Me By My Name“ i „The Ride“, preminuo je u 86. godini. Njegovu smrt potvrdila je… »
Preminuo Dejvid Alen Kou
B92 30.04.2026
Čuveni kantri kantautor Dejvid Alen Kou preminuo je u 86. godini. Njegovu smrt potvrdila je u sredu njegova supruga, Kimberli Hejstings Kou, u izjavi za časopis Rolling Stone. "Moj suprug, moj prijatelj, moj poverenik i moj život tokom mnogih godina… »
Umro Dejvid Alen Kou
Telegraf 30.04.2026
Dejvid Alen Kou, čuveni kantri kantautor koji je napisao himnu radničke klase „Take This Job and Shove It“ i ostvario velike uspehe sa hitovima poput „You Never Even Called Me By My Name“ i „The Ride“, preminuo je u 86. godini. Njegovu smrt potvrdila je… »
Vesti dana »
Fudbaleri Zvezde zaćutali posle poraza: Niko nije stao pred novinare
Mondo pre 24 satajoš 36 povezanih
Pogođen i potopljen indijski brod! Drama kod obale Jemena, otkriveno šta se desilo sa članovima posade!
Telegraf pre 2 satajoš 33 povezane
Smiruje se situacija u Seuti: Španija pozvala Italiju da obustavi selektivne granične kontrole nad putnicima
Kurir pre 4 satijoš 28 povezanih
Vučić na obeležavanju Dan sećanja za žrtve akcije „Oluja“: Srbija neće dozvoliti da se ponovi „Oluja“
Insajder pre 2 satajoš 55 povezanih
Više od 20 udruženja za zaštitu životinja pozvalo Ministarstvo da povuče Nacrt zakona o dobrobiti životinja iz procedure
Danas pre 11 satijoš 8 povezanih