Povezane vesti
Osnivač sindikata u "Juri": "Bio sam primer svima kada sam dobio otkaz, pritisci na članove i dalje traju"
Nova 30.04.2026
Predrag Stojanović radnik je fabrike "Jura" iz Leskovca i predsednik Samostalnog sindikata metalaca Srbije u tom preduzeću, a zbog svog sindikalnog rada ostajao je i bez posla, ali je sudskom odlukom vraćen. On za N1 kaže da članovi sindikata i danas… »
Osnivač sindikata u „Juri“ za N1: Bio sam primer svima kada sam dobio otkaz, pritisci na članove i dalje traju
N1 Info 30.04.2026
Predrag Stojanović radnik je fabrike "Jura" iz Leskovca i predsednik Samostalnog sindikata metalaca Srbije u tom preduzeću, a zbog svog sindikalnog rada ostajao je i bez posla, ali je sudskom odlukom vraćen. On za N1 kaže da članovi sindikata i danas… »
Vesti dana »
Ovo su svi parovi i kompletan raspored i satnica mečeva 1/16 finala na Svetskom prvenstvu u fudbalu
Telegraf pre 16 minutajoš 27 povezanih
Mesi pisao istoriju, Argentina zgazila Jordan: Leo ga dao iz slobodnjaka da podseti ko je najveći ikada
Mondo pre 46 minutajoš 16 povezanih
Da li ste ikada videli manji ofsajd? Zbog ovoga Kolumbija nije savladala Portugal
Telegraf pre 2 satajoš 10 povezanih
AP: Vučić najavio ostavku za nekoliko nedelja, otvorio put prevremenim izborima
Danas pre 6 satijoš 1 povezana