Povezane vesti

Supruga Radoša Bajića ponovo u bolnici: Glumac se oglasio potresnim rečima, ne odvaja se od njenog kreveta

Supruga Radoša Bajića ponovo u bolnici: Glumac se oglasio potresnim rečima, ne odvaja se od njenog kreveta

Mondo pre 20 dana
Glumac Radoš Bajić oglasio se potresnom slikom iz bolnice, na kojoj se vidi kako drži ruku svoje supruge Milene Bajić. Radoš nije otkrivao koji je razlog zbog kojeg je njegova voljena supruga hospitalizovana, ali je poznato da je ranije imala zdravstvene… »
Supruga Radoša Bajića ponovo u bolnici: "Uz božiju milost i pomoć uvek pobeđujemo"

Supruga Radoša Bajića ponovo u bolnici: "Uz božiju milost i pomoć uvek pobeđujemo"

Kurir pre 20 dana
Glumac Radoš Bajić oglasio se potresnom slikom iz bolnice, na kojoj se vidi kako drži ruku svoje supruge Milene Bajić. Radoš nije otkrivao koji je razlog zbog kojeg je njegova voljena supruga hospitalizovana, ali je poznato da je ranije imala zdravstvene… »
"Dok spava, njena ruka je u mojoj": Žena Radoša Bajića u bolnici, on se oglasio dirljivim rečima

"Dok spava, njena ruka je u mojoj": Žena Radoša Bajića u bolnici, on se oglasio dirljivim rečima

Nova pre 20 dana
Glumac Radoš Bajić oglasio se potresnom porukom i otkrio da je njegova supruga u bolnici. Bajić je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako drži ruku svoje supruge Milene. A post shared by Radoš Bajić - Zvanična strana… »
Radoš Bajić zbog žene boravio na radiologiji 288 dana: Lavovski se borila, on je potresno pričao o tom periodu

Radoš Bajić zbog žene boravio na radiologiji 288 dana: Lavovski se borila, on je potresno pričao o tom periodu

Telegraf pre 20 dana
Glumac Radoš Bajić oglasio danas se potresnom slikom iz bolnice, na kojoj se vidi kako drži ruku svoje supruge. On je uslikao svoju ruku dok drži ruku svoje supruge Milene Bajić, a uz to napisao reči koje su mnogo zabrinule: - Uvek sam tu...Dok spava… »
Žena Radoša Bajića u bolnici: Glumac objavio sliku i potresne reči, kolege mu pružaju podršku

Žena Radoša Bajića u bolnici: Glumac objavio sliku i potresne reči, kolege mu pružaju podršku

Telegraf pre 20 dana
Glumac Radoš Bajić oglasio se potresnom slikom iz bolnice, na kojoj se vidi kako drži ruku svoje supruge. On je uslikao svoju ruku dok drži ruku svoje supruge Milene Bajić, a uz to napisao reči koje su mnogo zabrinule: - Uvek sam tu...Dok spava, njena… »

Vesti dana »