Povezane vesti
Generalni sekretar UN zabrinut zbog globalnog ekonomskog gušenja
Beta pre 25 dana
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš (Gutteres) izrazio je danas zabrinutost zbog ograničavanja prava plovidbe i slobode u Ormuskom moreuzu jer to guši svetsku privredu. "Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i… »
N1 Info pre 25 dana
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš (Gutteres) izrazio je danas zabrinutost zbog ograničavanja prava plovidbe i slobode u Ormuskom moreuzu jer to guši svetsku privredu. "Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i… »
Danas pre 25 dana
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš (Gutteres) izrazio je danas zabrinutost zbog ograničavanja prava plovidbe i slobode u Ormuskom moreuzu jer to guši svetsku privredu. „Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i… »
Serbian News Media pre 25 dana
„Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i sloboda u Ormuskom moreuzu, što ometa distribuciju nafte, gasa, đubriva i drugih kritičnih sirovina i guši globalnu ekonomiju“, rekao je Gutereš novinarima u sedištu UN-a u Njujorku. Prema njegovim… »
Radio sto plus pre 25 dana
“Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i sloboda u Ormuskom moreuzu, što ometa distribuciju nafte, gasa, đubriva i drugih kritičnih sirovina i guši globalnu ekonomiju”, rekao je Gutereš novinarima u sedištu UN-a u Njujorku. Prema njegovim… »
Pravo u centar pre 25 dana
„Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i sloboda u Ormuskom moreuzu, što ometa distribuciju nafte, gasa, đubriva i drugih kritičnih sirovina i guši globalnu ekonomiju“, rekao je Gutereš novinarima u sedištu UN-a u Njujorku. Prema njegovim… »
Vesti dana »
Šta sve Vučić obilazi u Kini i kako se „hvali“ na društvenim mrežama?
Danas pre 50 minutajoš 22 povezane
Novi detalji američkih udara na Iran: Ima žrtava, Teheran preti žešćim odgovorom na svaku novu agresiju
Nova pre 15 minutajoš 21 povezana
SUNČANO I TOPLO ŠIROM SRBIJE: Temperature do 32 stepena, kratkotrajna kiša moguća samo ponegde
Glas juga pre 1 satjoš 12 povezanih
Havarija na "Rzavu" ulazi u završnu fazu: "Očekuje se početak punjenja sistema i uspostavljanje pritiska"
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 3 povezane