Povezane vesti

Generalni sekretar UN zabrinut zbog globalnog ekonomskog gušenja

Beta pre 15 sati
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš (Gutteres) izrazio je danas zabrinutost zbog ograničavanja prava plovidbe i slobode u Ormuskom moreuzu jer to guši svetsku privredu. "Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i… »

N1 Info pre 14 sati
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš (Gutteres) izrazio je danas zabrinutost zbog ograničavanja prava plovidbe i slobode u Ormuskom moreuzu jer to guši svetsku privredu. "Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i… »

Danas pre 15 sati
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš (Gutteres) izrazio je danas zabrinutost zbog ograničavanja prava plovidbe i slobode u Ormuskom moreuzu jer to guši svetsku privredu. „Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i… »

Serbian News Media pre 15 sati
„Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i sloboda u Ormuskom moreuzu, što ometa distribuciju nafte, gasa, đubriva i drugih kritičnih sirovina i guši globalnu ekonomiju“, rekao je Gutereš novinarima u sedištu UN-a u Njujorku. Prema njegovim… »

Radio sto plus pre 15 sati
“Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i sloboda u Ormuskom moreuzu, što ometa distribuciju nafte, gasa, đubriva i drugih kritičnih sirovina i guši globalnu ekonomiju”, rekao je Gutereš novinarima u sedištu UN-a u Njujorku. Prema njegovim… »

Pravo u centar pre 15 sati
„Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i sloboda u Ormuskom moreuzu, što ometa distribuciju nafte, gasa, đubriva i drugih kritičnih sirovina i guši globalnu ekonomiju“, rekao je Gutereš novinarima u sedištu UN-a u Njujorku. Prema njegovim… »

Vesti dana »