Povezane vesti
Generalni sekretar UN zabrinut zbog globalnog ekonomskog gušenja
Beta pre 15 sati
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš (Gutteres) izrazio je danas zabrinutost zbog ograničavanja prava plovidbe i slobode u Ormuskom moreuzu jer to guši svetsku privredu. "Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i… »
N1 Info pre 14 sati
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš (Gutteres) izrazio je danas zabrinutost zbog ograničavanja prava plovidbe i slobode u Ormuskom moreuzu jer to guši svetsku privredu. "Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i… »
Danas pre 15 sati
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš (Gutteres) izrazio je danas zabrinutost zbog ograničavanja prava plovidbe i slobode u Ormuskom moreuzu jer to guši svetsku privredu. „Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i… »
Serbian News Media pre 15 sati
„Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i sloboda u Ormuskom moreuzu, što ometa distribuciju nafte, gasa, đubriva i drugih kritičnih sirovina i guši globalnu ekonomiju“, rekao je Gutereš novinarima u sedištu UN-a u Njujorku. Prema njegovim… »
Radio sto plus pre 15 sati
“Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i sloboda u Ormuskom moreuzu, što ometa distribuciju nafte, gasa, đubriva i drugih kritičnih sirovina i guši globalnu ekonomiju”, rekao je Gutereš novinarima u sedištu UN-a u Njujorku. Prema njegovim… »
Pravo u centar pre 15 sati
„Duboko sam zabrinut zbog ograničavanja prava plovidbe i sloboda u Ormuskom moreuzu, što ometa distribuciju nafte, gasa, đubriva i drugih kritičnih sirovina i guši globalnu ekonomiju“, rekao je Gutereš novinarima u sedištu UN-a u Njujorku. Prema njegovim… »
Vesti dana »
Prohladno jutro, pa smena sunca i oblaka: Prvi maj uz temperature ispod proseka
Euronews pre 1 minutjoš 17 povezanih
Prvi maj obeležava se širom sveta kao Praznik rada, sindikati u Srbiji pozivaju vlast na pravedniju raspodelu društvenog bogatstva
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Hegset: Ne treba nam odobrenje Kongresa za nastavak rata; Pezeškijan: Američka pomorska blokada je produžetak vojne akcije
RTV pre 2 satajoš 10 povezanih
Studenti MFNS u blokadi: Studentska lista "UM" pobedila na izborima za studentski parlament
Insajder pre 16 minutajoš 2 povezane