Povezane vesti
"Posle 23 godine je kraj": Gotova je legendarna karijera, osvajač Premijer lige i Serije A ide u penziju
Mondo pre 31 dana
Gotova je jedna velika karijera! U subotu od 13:30 Ešli Jang planira da poslednji put izađe na teren i tako završi karijeru dugu 23 godine. Iskusni krilni fudbaler najavio je to na svojim društvenim mrežama. "Od Sefton Rouda do Vikaridž Rouda, od Vila… »
Bliži se kraj velike karijere! Čuveni fudbaler doneo odluku koja će rastužiti mnoge: Telo je počelo da mi govori...
Kurir pre 31 dana
"Bilo je to putovanje o kojem sam samo sanjao kao dečak, ali i tom snu mora postojati kraj i u subotu ću odigrati svoju poslednju utakmicu u karijeri", napisao je Ešli Jang na društvenim mrežama. Jang se ove sezone mučio sa povredama i odigrao je samo 13… »
Vesti dana »
"Hvalili ste tog Murinena, a mi"! Trener FMP-a grmeo nakon poraza od Spartaka - evo šta je rekao o suđenju!
Kurir pre 1 danjoš 33 povezane
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 1 danjoš 50 povezanih
Lola Radivojević vicešampionka u Kuršumlijskoj Banji, sledi napredak na WTA listi
Dnevnik pre 3 satajoš 68 povezanih
Spartak Subotica je šampion Srbije u košarci: Drama za pamćenje u finalu, FMP pao u produžetku
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
Spektakl u severnom Londonu: Arsenalova parada okupila stotine hiljada navijača na proslavi titule u Premijer ligi
Euronews pre 1 satjoš 47 povezanih