Povezane vesti

Cvejić: U Resniku kao u zoni meksičkih kartela

Cvejić: U Resniku kao u zoni meksičkih kartela

N1 Info pre 25 dana
Potpredsednik stranke Srbija centar (SRCE) Slobodan Cvejić je večeras ocenio da izveštaji o kidnapovanju i premlaćivanju aktivista u beogradskom naselju Resniku u sredu uveče ukazuju da je vlast "prešla svaku granicu" i da to "nije bio incident". "Kao da… »
Cvejić (SRCE): U Resniku kao u zoni meksičkih kartela

Beta pre 25 dana
Potpredsednik stranke Srbija centar (SRCE) Slobodan Cvejić je večeras ocenio da izveštaji o kidnapovanju i premlaćivanju aktivista u beogradskom naselju Resniku u sredu uveče ukazuju da je vlast "prešla svaku granicu" i da to "nije bio incident". "Kao da… »

Serbian News Media pre 25 dana
„Kao da živimo u zoni meksičkih kartela (…) To nije bio incident, kao da neko upravlja time. Da li policija promeni uniformu, pa neko od njih učestvuje u tome, ili to gledaju ćutke? Do ovog trenutka se nisu oglasili o tome što se desilo, a mi se kao… »

Pravo u centar pre 25 dana
„Kao da živimo u zoni meksičkih kartela (…) To nije bio incident, kao da neko upravlja time. Da li policija promeni uniformu, pa neko od njih učestvuje u tome, ili to gledaju ćutke? Do ovog trenutka se nisu oglasili o tome što se desilo, a mi se kao… »

Radio sto plus pre 25 dana
“Kao da živimo u zoni meksičkih kartela (…) To nije bio incident, kao da neko upravlja time. Da li policija promeni uniformu, pa neko od njih učestvuje u tome, ili to gledaju ćutke? Do ovog trenutka se nisu oglasili o tome što se desilo, a mi se kao… »

Vesti dana »