Povezane vesti
"Prisiljavao me na odnose utroje i silovao, pala sam u nesvest": Bolno svedočenje glumice o holivudskom moćniku
Mondo 30.04.2026
Glumica Džesika Man u utorak je svedočila protiv ozloglašenog producenta Harvija Vajnstina na sudu u Menhetnu, gde je tvrdila da je pokušao da je prisili na mučan se*s utroje pre nego što ju je silovao, piše New York Post. Džesika, koja danas ima 40… »
"Prisiljavao me na odnose utroje, a onda je legao ne mene i silovao me" Bolno svedočenje glumice pred sudom: "Pala sam u…
Kurir 30.04.2026
Glumica Džesika Man u utorak je svedočila protiv ozloglašenog producenta Harvija Vajnstina na sudu u Menhetnu, gde je tvrdila da je pokušao da je prisili na mučan seks utrojepre nego što ju je silovao, piše New York Post. Džesika, koja danas ima 40… »
Vesti dana »
Požar na Suvoj planini i dalje bukti, preti velikom šumskom kompleksu
Serbian News Media pre 37 minutajoš 24 povezane
Nemačka ekstremno desničarska AfD ostvarila ubedljivu pobedu na regionalnim izborima
Beta pre 12 minutajoš 27 povezanih
VREMENSKA PROGNOZA: od ponedeljka toplo, zahlađenje stiže za vikend, jutarnje temperature od 11 dnevne do 34 stepeni! Vremenska prognoza 7.9.2026. - 13.9.2026.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 26 povezanih
Počela prijava za 6.000 dinara iz Akcionarskog fonda: Evo kako da proverite da li ste već na spisku za isplatu
Nedeljnik pre 2 minutajoš 58 povezanih
Tramp danas treba da telefonski razgovara sa Putinom, a potom i sa Zelenskim
Beta pre 7 minutajoš 19 povezanih