Povezane vesti
"Prisiljavao me na odnose utroje i silovao, pala sam u nesvest": Bolno svedočenje glumice o holivudskom moćniku
Mondo 30.04.2026
Glumica Džesika Man u utorak je svedočila protiv ozloglašenog producenta Harvija Vajnstina na sudu u Menhetnu, gde je tvrdila da je pokušao da je prisili na mučan se*s utroje pre nego što ju je silovao, piše New York Post. Džesika, koja danas ima 40… »
"Prisiljavao me na odnose utroje, a onda je legao ne mene i silovao me" Bolno svedočenje glumice pred sudom: "Pala sam u…
Kurir 30.04.2026
Glumica Džesika Man u utorak je svedočila protiv ozloglašenog producenta Harvija Vajnstina na sudu u Menhetnu, gde je tvrdila da je pokušao da je prisili na mučan seks utrojepre nego što ju je silovao, piše New York Post. Džesika, koja danas ima 40… »
Vesti dana »
Počeo da radi portal "Ko si, bre, ti"; Vučić: Za sat vremena 23 prijave
RTV pre 55 minutajoš 28 povezanih
Iranski ajatolah Ali Hamnei sahranjen u Mešhedu: Iz povorke slogani - "Smrt Americi", "Smrt Izraelu"
NIN pre 59 minutajoš 28 povezanih
Danas pre podne sunčano, posle podne umereno naoblačenje, temperatura do 30 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 26 povezanih
"Pre 10 godina ne bih verovao da će igrati na ovom nivou": Bivši selektor FED kup tima o osmom Novakovom uzastopnom polufinalu na Vimbldonu
Insajder pre 29 minutajoš 29 povezanih
Poslanici nastavili vanredno zasedanje raspravom o zakonu o sprečavanju zagađivanja
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih