Povezane vesti
"Prevario sam je, bio sam u paralelnoj vezi", šok ispovest Nikole Lakića nakon razvoda od Coke: "Sve je puklo"
Telegraf pre 27 dana
Bivši rijaliti učesnik Nikola Lakić nakon osam godina stavio je tačku na ljubavni odnos sa Aleksandrom Tasić Cokom, sa kojom ima sina Lazara. Kako kaže, kroz njihov odnos prolazio je kroz brojne uspone i padove, a sada je prvi put javno progovorio o… »
(Video) "Prevario sam je" Prvi intervju Nikole Lakića o razvodu od Coke, na ivici suza: "Nisam najbolje"
Blic pre 27 dana
Njihov odnos već četiri godine nije funkcionisao, a pokušaji pomirenja nisu dali rezultat. Lakić je naveo da žali zbog pogrešnih odluka, ali i da se plašio da prerano raskine vezu kako ne bi izgubio porodicu. Bivši učesnik rijalitija Nikola Lakić nakon… »
Vesti dana »
Stiže osveženje u Srbiju: Pljuskovi, grmljavina i jak vetar, u Nišu temperatura pada za pet stepeni
Glas juga pre 1 satjoš 18 povezanih
Ova cev ostavila je bez vode preko 100.000 ljudi u Zapadnoj Srbiji: Ekipe se nadljudskim naporima bore da što pre reše novi kvar, oglasili se iz JP Rzav
Užice oglasna tabla pre 31 minutajoš 15 povezanih
Šojgu otkrio glavnu prepreku za mir: Jasno uperio prst u krivca
Večernje novosti pre 51 minutajoš 12 povezanih
Napunio je 39 godina, a ovim potezom je ponovo oduševio svet, Đokovićevo remek-delo promaklo mnogima
Telegraf pre 45 minutajoš 17 povezanih