Povezane vesti
"Ispaljeno je 9 metaka na mene" Jezivo priznanje bivše rijaliti učesnice: "Mogla sam da ostanem mrtva" U tom momentu bila sa…
Kurir pre 9 dana
Anđela Veštica, bivša rijaliti učesnica odlučila je da praznične dane provede na nesvakidašnji način, sa pištoljem u ruci na jednom beogradskom strelištu. Tom prilikom iskreno je govorila o traumatičnom iskustvu iz prošlosti i prisetila se stravičnog… »
"Ispalila je devet metaka na mene, mog dečka je pogodila" Bivša rijaliti učesnica iznela sve u javnost, detalji su jezivi: "U…
Blic pre 8 dana
Najveće rane za nju su izdaje bliskih ljudi, a uprkos teškim iskustvima brzo oprašta i nastavlja dalje sa životom. Iako je njen partner bio ranjen, Anđela je izbegla povrede i zahvaljuje Bogu na tome. Bivša rijaliti učesnica Anđela Veštica odlučila je da… »
Vesti dana »
Bez presedana od pada komunizma: Orban otišao bez oproštajnog govora, a nije čak ni prisustvovao inauguraciji Mađara
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih
Pentagon objavio snimak kako američke snage gađaju iranske tankere! Britanski razarač ide prema Bliskom istoku (video)
Kurir pre 28 minutajoš 36 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 22 satajoš 1 povezana