Povezane vesti

"Ispaljeno je 9 metaka na mene" Jezivo priznanje bivše rijaliti učesnice: "Mogla sam da ostanem mrtva" U tom momentu bila sa…

"Ispaljeno je 9 metaka na mene" Jezivo priznanje bivše rijaliti učesnice: "Mogla sam da ostanem mrtva" U tom momentu bila sa…

Kurir pre 9 dana
Anđela Veštica, bivša rijaliti učesnica odlučila je da praznične dane provede na nesvakidašnji način, sa pištoljem u ruci na jednom beogradskom strelištu. Tom prilikom iskreno je govorila o traumatičnom iskustvu iz prošlosti i prisetila se stravičnog… »
"Ispalila je devet metaka na mene, mog dečka je pogodila" Bivša rijaliti učesnica iznela sve u javnost, detalji su jezivi: "U…

"Ispalila je devet metaka na mene, mog dečka je pogodila" Bivša rijaliti učesnica iznela sve u javnost, detalji su jezivi: "U…

Blic pre 8 dana
Najveće rane za nju su izdaje bliskih ljudi, a uprkos teškim iskustvima brzo oprašta i nastavlja dalje sa životom. Iako je njen partner bio ranjen, Anđela je izbegla povrede i zahvaljuje Bogu na tome. Bivša rijaliti učesnica Anđela Veštica odlučila je da… »

Vesti dana »