Povezane vesti
"Ispaljeno je 9 metaka na mene" Jezivo priznanje bivše rijaliti učesnice: "Mogla sam da ostanem mrtva" U tom momentu bila sa…
Kurir 30.04.2026
Anđela Veštica, bivša rijaliti učesnica odlučila je da praznične dane provede na nesvakidašnji način, sa pištoljem u ruci na jednom beogradskom strelištu. Tom prilikom iskreno je govorila o traumatičnom iskustvu iz prošlosti i prisetila se stravičnog… »
"Ispalila je devet metaka na mene, mog dečka je pogodila" Bivša rijaliti učesnica iznela sve u javnost, detalji su jezivi: "U…
Blic 30.04.2026
Najveće rane za nju su izdaje bliskih ljudi, a uprkos teškim iskustvima brzo oprašta i nastavlja dalje sa životom. Iako je njen partner bio ranjen, Anđela je izbegla povrede i zahvaljuje Bogu na tome. Bivša rijaliti učesnica Anđela Veštica odlučila je da… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 50 povezanih
Studenti u blokadi objavili da je udruženje Studentska lista upisano u APR
Beta pre 51 minutajoš 17 povezanih
AMSS: U vozilima ne ostavljajte ništa što od vrućine može da eksplodira i zapali se
Radio sto plus pre 3 satajoš 38 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 36 povezanih
(Foto) U ovom gradu u Srbiji je danas izmereno 50 stepeni: "Ne može da se diše, ovakvu vrućinu ne pamtimo"
Mondo pre 4 satijoš 90 povezanih