Povezane vesti

On ima fotku koja može da uništi Sofiju! Bivši rijaliti učesnik razvezao jezik o Janićijevićki: "Imam poruke i slike, bolje…

On ima fotku koja može da uništi Sofiju! Bivši rijaliti učesnik razvezao jezik o Janićijevićki: "Imam poruke i slike, bolje…

Kurir pre 23 dana
Bivši učesnik rijalitija „ Elita“, Sale Luks, podigao je veliku buru u javnosti nakon što je izneo šokantne optužbe na račun svoje bivše cimerke Sofije Janićijević. Tom prilikom poručio je da poseduje navodne dokaze koji bi mogli da je „unište za sva… »
"Sliku mi je dala njena drugarica" Bivši učesnik Elite ima Sofijinu fotografiju koja može da je uništi: "Dobio sam i poruke"…

"Sliku mi je dala njena drugarica" Bivši učesnik Elite ima Sofijinu fotografiju koja može da je uništi: "Dobio sam i poruke"…

Blic pre 23 dana
Optužio je Sofiju da koristi muškarce i nazvao je 'kaldrmušom'. Otkrio je da su bili bliski u rijalitiju, ali ga je njeno ponašanje nakon afere razočaralo. Bivši učesnik rijalitija "Elita" Sale Luks podigao je ogromnu prašinu kad je izneo šokantne… »

Vesti dana »