Povezane vesti

"Zapalili su mi stan dok sam bio na poslu": Požar u zgradi na Čukarici, vlasnik otkriva šta se dogodilo

"Zapalili su mi stan dok sam bio na poslu": Požar u zgradi na Čukarici, vlasnik otkriva šta se dogodilo

Nova pre 30 dana
Prava drama odigrala se u petak, dva sata iza ponoći, na Čukarici, kada je u jednoj stambenoj zgradi izbio stravičan požar u kom je stan potpuno izgoreo. Vlasnik uništenog stana tvrdi za Telegraf da mu je stan zapaljen dok je on bio na poslu. Samo… »
Jezive scene na Čukarici: Varta sravnila jedan stan, cela zgrada puna gustog dima i gareži, policija i dalje obavlja uviđaj

Jezive scene na Čukarici: Varta sravnila jedan stan, cela zgrada puna gustog dima i gareži, policija i dalje obavlja uviđaj

Kurir pre 30 dana
U petak u dva sata posle ponoći, u jednoj stambenoj zgradi na Čukarici došlo je do dramatičnog požara. Vatra je u potpunosti progutala jedan stan, a samo zahvaljujući munjevitoj reakciji vatrogasaca-spasilaca i policije izbegnuta je katastrofa. Miris… »
Buknuo jeziv požar Neviđena drama na Čukarici: Stan izgoreo u potpunosti, vatrogasci u zadnji čas sprečili katastrofu!

Buknuo jeziv požar Neviđena drama na Čukarici: Stan izgoreo u potpunosti, vatrogasci u zadnji čas sprečili katastrofu!

Blic pre 30 dana
Stan u zgradi je potpuno uništen u požaru Brzom intervencijom vatrogasaca i policije požar je lokalizovan i sprečeno je širenje na druge stanove Noćas, dva sata iza ponoći, na teritoriji opštine Čukarica došlo je do dramatičnog požara u jednoj stambenoj… »
Drama na Čukarici: Izgoreo stan, munjevitom akcijom vatrogasaca sprečena tragedija

Drama na Čukarici: Izgoreo stan, munjevitom akcijom vatrogasaca sprečena tragedija

Kurir pre 30 dana
U jednoj stambenoj zgradi u petak, dva sata iza ponoći, na teritoriji opštine Čukarica došlo je do dramatičnog požara. Plamen je u potpunosti uništio stan, a zahvaljujući munjevitoj intervenciji nadležnih službi, izbegnuta je velika tragedija… »
"Zapalili su mi stan dok sam bio na poslu!" Pogledajte jezive prizore zgarišta iz zgrade na Čukarici

"Zapalili su mi stan dok sam bio na poslu!" Pogledajte jezive prizore zgarišta iz zgrade na Čukarici

Telegraf pre 30 dana
Prava drama odigrala se u petak, dva sata iza ponoći, na Čukarici, kada je u jednoj stambenoj zgradi izbio stravičan požar u kom je stan potpuno izgoreo, a ekipa "Telegraf.rs nalazi se u zgradi! Vlasnik uništenog stana tvrdi za naš portal da mu je stan… »
Drama na Čukarici: Stan izgoreo usred noći, vatrogasci sprečili nezapamćenu tragediju

Drama na Čukarici: Stan izgoreo usred noći, vatrogasci sprečili nezapamćenu tragediju

B92 pre 30 dana
Noćas, dva sata iza ponoći, na teritoriji opštine Čukarica došlo je do dramatičnog požara u jednoj stambenoj zgradi, saznaje "Telegraf.rs". Vatra je u potpunosti uništila stan, a zahvaljujući munjevitoj intervenciji nadležnih službi, izbegnuta je velika… »
Drama na Čukarici: Stan izgoreo usred noći, vatrogasci sprečili nezapamćenu tragediju!

Drama na Čukarici: Stan izgoreo usred noći, vatrogasci sprečili nezapamćenu tragediju!

Telegraf pre 30 dana
U petak, dva sata iza ponoći, na teritoriji opštine Čukarica došlo je do dramatičnog požara u jednoj stambenoj zgradi, saznaje "Telegraf.rs". Vatra je u potpunosti uništila stan, a zahvaljujući munjevitoj intervenciji nadležnih službi, izbegnuta je… »
Jezivi prizor sa Čukarice! Sve je crno od gareži: Ovo su prve slike stana u kom je buknuo požar

Jezivi prizor sa Čukarice! Sve je crno od gareži: Ovo su prve slike stana u kom je buknuo požar

Telegraf pre 30 dana
Prava drama odigrala se u petak, dva sata iza ponoći, na Čukarici, kada je u jednoj stambenoj zgradi izbio stravičan požar, saznaje "Telegraf.rs". Vatra je u potpunosti progutala jedan stan, a samo zahvaljujući munjevitoj reakciji vatrogasaca-spasilaca i… »

Vesti dana »