Повезане вести

"Запалили су ми стан док сам био на послу": Пожар у згради на Чукарици, власник открива шта се догодило

"Запалили су ми стан док сам био на послу": Пожар у згради на Чукарици, власник открива шта се догодило

Нова пре 2 дана
Права драма одиграла се у петак, два сата иза поноћи, на Чукарици, када је у једној стамбеној згради избио стравичан пожар у ком је стан потпуно изгорео. Власник уништеног стана тврди за Телеграф да му је стан запаљен док је он… »
Језиве сцене на Чукарици: Варта сравнила један стан, цела зграда пуна густог дима и гарежи, полиција и даље обавља увиђај

Језиве сцене на Чукарици: Варта сравнила један стан, цела зграда пуна густог дима и гарежи, полиција и даље обавља увиђај

Курир пре 3 дана
У петак у два сата после поноћи, у једној стамбеној згради на Чукарици дошло је до драматичног пожара. Ватра је у потпуности прогутала један стан, а само захваљујући муњевитој реакцији ватрогасаца-спасилаца и полиције избегнута… »
Букнуо језив пожар Невиђена драма на Чукарици: Стан изгорео у потпуности, ватрогасци у задњи час спречили катастрофу!

Букнуо језив пожар Невиђена драма на Чукарици: Стан изгорео у потпуности, ватрогасци у задњи час спречили катастрофу!

Блиц пре 3 дана
Стан у згради је потпуно уништен у пожару Брзом интервенцијом ватрогасаца и полиције пожар је локализован и спречено је ширење на друге станове Ноћас, два сата иза поноћи, на територији општине Чукарица дошло је до драматичног… »
Драма на Чукарици: Изгорео стан, муњевитом акцијом ватрогасаца спречена трагедија

Драма на Чукарици: Изгорео стан, муњевитом акцијом ватрогасаца спречена трагедија

Курир пре 3 дана
У једној стамбеној згради у петак, два сата иза поноћи, на територији општине Чукарица дошло је до драматичног пожара. Пламен је у потпуности уништио стан, а захваљујући муњевитој интервенцији надлежних служби, избегнута је… »
"Запалили су ми стан док сам био на послу!" Погледајте језиве призоре згаришта из зграде на Чукарици

"Запалили су ми стан док сам био на послу!" Погледајте језиве призоре згаришта из зграде на Чукарици

Телеграф пре 3 дана
Права драма одиграла се у петак, два сата иза поноћи, на Чукарици, када је у једној стамбеној згради избио стравичан пожар у ком је стан потпуно изгорео, а екипа "Телеграф.рс налази се у згради! Власник уништеног стана тврди за… »
Драма на Чукарици: Стан изгорео усред ноћи, ватрогасци спречили незапамћену трагедију

Драма на Чукарици: Стан изгорео усред ноћи, ватрогасци спречили незапамћену трагедију

Б92 пре 3 дана
Ноћас, два сата иза поноћи, на територији општине Чукарица дошло је до драматичног пожара у једној стамбеној згради, сазнаје "Телеграф.рс". Ватра је у потпуности уништила стан, а захваљујући муњевитој интервенцији надлежних… »
Језиви призор са Чукарице! Све је црно од гарежи: Ово су прве слике стана у ком је букнуо пожар

Језиви призор са Чукарице! Све је црно од гарежи: Ово су прве слике стана у ком је букнуо пожар

Телеграф пре 3 дана
Права драма одиграла се у петак, два сата иза поноћи, на Чукарици, када је у једној стамбеној згради избио стравичан пожар, сазнаје "Телеграф.рс". Ватра је у потпуности прогутала један стан, а само захваљујући муњевитој… »
Драма на Чукарици: Стан изгорео усред ноћи, ватрогасци спречили незапамћену трагедију!

Драма на Чукарици: Стан изгорео усред ноћи, ватрогасци спречили незапамћену трагедију!

Телеграф пре 3 дана
У петак, два сата иза поноћи, на територији општине Чукарица дошло је до драматичног пожара у једној стамбеној згради, сазнаје "Телеграф.рс". Ватра је у потпуности уништила стан, а захваљујући муњевитој интервенцији надлежних… »

Вести дана »