Povezane vesti
"Zapalili su mi stan dok sam bio na poslu": Požar u zgradi na Čukarici, vlasnik otkriva šta se dogodilo
Nova pre 30 dana
Prava drama odigrala se u petak, dva sata iza ponoći, na Čukarici, kada je u jednoj stambenoj zgradi izbio stravičan požar u kom je stan potpuno izgoreo. Vlasnik uništenog stana tvrdi za Telegraf da mu je stan zapaljen dok je on bio na poslu. Samo… »
Jezive scene na Čukarici: Varta sravnila jedan stan, cela zgrada puna gustog dima i gareži, policija i dalje obavlja uviđaj
Kurir pre 30 dana
U petak u dva sata posle ponoći, u jednoj stambenoj zgradi na Čukarici došlo je do dramatičnog požara. Vatra je u potpunosti progutala jedan stan, a samo zahvaljujući munjevitoj reakciji vatrogasaca-spasilaca i policije izbegnuta je katastrofa. Miris… »
Buknuo jeziv požar Neviđena drama na Čukarici: Stan izgoreo u potpunosti, vatrogasci u zadnji čas sprečili katastrofu!
Blic pre 30 dana
Stan u zgradi je potpuno uništen u požaru Brzom intervencijom vatrogasaca i policije požar je lokalizovan i sprečeno je širenje na druge stanove Noćas, dva sata iza ponoći, na teritoriji opštine Čukarica došlo je do dramatičnog požara u jednoj stambenoj… »
Drama na Čukarici: Izgoreo stan, munjevitom akcijom vatrogasaca sprečena tragedija
Kurir pre 30 dana
U jednoj stambenoj zgradi u petak, dva sata iza ponoći, na teritoriji opštine Čukarica došlo je do dramatičnog požara. Plamen je u potpunosti uništio stan, a zahvaljujući munjevitoj intervenciji nadležnih službi, izbegnuta je velika tragedija… »
"Zapalili su mi stan dok sam bio na poslu!" Pogledajte jezive prizore zgarišta iz zgrade na Čukarici
Telegraf pre 30 dana
Prava drama odigrala se u petak, dva sata iza ponoći, na Čukarici, kada je u jednoj stambenoj zgradi izbio stravičan požar u kom je stan potpuno izgoreo, a ekipa "Telegraf.rs nalazi se u zgradi! Vlasnik uništenog stana tvrdi za naš portal da mu je stan… »
Drama na Čukarici: Stan izgoreo usred noći, vatrogasci sprečili nezapamćenu tragediju
B92 pre 30 dana
Noćas, dva sata iza ponoći, na teritoriji opštine Čukarica došlo je do dramatičnog požara u jednoj stambenoj zgradi, saznaje "Telegraf.rs". Vatra je u potpunosti uništila stan, a zahvaljujući munjevitoj intervenciji nadležnih službi, izbegnuta je velika… »
Drama na Čukarici: Stan izgoreo usred noći, vatrogasci sprečili nezapamćenu tragediju!
Telegraf pre 30 dana
U petak, dva sata iza ponoći, na teritoriji opštine Čukarica došlo je do dramatičnog požara u jednoj stambenoj zgradi, saznaje "Telegraf.rs". Vatra je u potpunosti uništila stan, a zahvaljujući munjevitoj intervenciji nadležnih službi, izbegnuta je… »
Jezivi prizor sa Čukarice! Sve je crno od gareži: Ovo su prve slike stana u kom je buknuo požar
Telegraf pre 30 dana
Prava drama odigrala se u petak, dva sata iza ponoći, na Čukarici, kada je u jednoj stambenoj zgradi izbio stravičan požar, saznaje "Telegraf.rs". Vatra je u potpunosti progutala jedan stan, a samo zahvaljujući munjevitoj reakciji vatrogasaca-spasilaca i… »
Vesti dana »
"Srela sam Novaka posle Fonseke - vidim da čovek nema snage ni da se smori"
B92 pre 6 minutajoš 34 povezane
Nudio mito policiji da mu "progleda kroz prste": Uhapšen Nišlija (38), vozio audi A6 u alkoholisanom stanju, pa odbio da se testira
Kurir pre 21 minutajoš 19 povezanih
Upozorenje RHMZ: U naredna četiri dana širom Srbije pljuskovi sa grmljavinom, očekuje se i grad
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 27 povezanih