Повезане вести
"Запалили су ми стан док сам био на послу": Пожар у згради на Чукарици, власник открива шта се догодило
Нова пре 2 дана
Права драма одиграла се у петак, два сата иза поноћи, на Чукарици, када је у једној стамбеној згради избио стравичан пожар у ком је стан потпуно изгорео. Власник уништеног стана тврди за Телеграф да му је стан запаљен док је он… »
Језиве сцене на Чукарици: Варта сравнила један стан, цела зграда пуна густог дима и гарежи, полиција и даље обавља увиђај
Курир пре 3 дана
У петак у два сата после поноћи, у једној стамбеној згради на Чукарици дошло је до драматичног пожара. Ватра је у потпуности прогутала један стан, а само захваљујући муњевитој реакцији ватрогасаца-спасилаца и полиције избегнута… »
Букнуо језив пожар Невиђена драма на Чукарици: Стан изгорео у потпуности, ватрогасци у задњи час спречили катастрофу!
Блиц пре 3 дана
Стан у згради је потпуно уништен у пожару Брзом интервенцијом ватрогасаца и полиције пожар је локализован и спречено је ширење на друге станове Ноћас, два сата иза поноћи, на територији општине Чукарица дошло је до драматичног… »
Драма на Чукарици: Изгорео стан, муњевитом акцијом ватрогасаца спречена трагедија
Курир пре 3 дана
У једној стамбеној згради у петак, два сата иза поноћи, на територији општине Чукарица дошло је до драматичног пожара. Пламен је у потпуности уништио стан, а захваљујући муњевитој интервенцији надлежних служби, избегнута је… »
"Запалили су ми стан док сам био на послу!" Погледајте језиве призоре згаришта из зграде на Чукарици
Телеграф пре 3 дана
Права драма одиграла се у петак, два сата иза поноћи, на Чукарици, када је у једној стамбеној згради избио стравичан пожар у ком је стан потпуно изгорео, а екипа "Телеграф.рс налази се у згради! Власник уништеног стана тврди за… »
Драма на Чукарици: Стан изгорео усред ноћи, ватрогасци спречили незапамћену трагедију
Б92 пре 3 дана
Ноћас, два сата иза поноћи, на територији општине Чукарица дошло је до драматичног пожара у једној стамбеној згради, сазнаје "Телеграф.рс". Ватра је у потпуности уништила стан, а захваљујући муњевитој интервенцији надлежних… »
Језиви призор са Чукарице! Све је црно од гарежи: Ово су прве слике стана у ком је букнуо пожар
Телеграф пре 3 дана
Права драма одиграла се у петак, два сата иза поноћи, на Чукарици, када је у једној стамбеној згради избио стравичан пожар, сазнаје "Телеграф.рс". Ватра је у потпуности прогутала један стан, а само захваљујући муњевитој… »
Драма на Чукарици: Стан изгорео усред ноћи, ватрогасци спречили незапамћену трагедију!
Телеграф пре 3 дана
У петак, два сата иза поноћи, на територији општине Чукарица дошло је до драматичног пожара у једној стамбеној згради, сазнаје "Телеграф.рс". Ватра је у потпуности уништила стан, а захваљујући муњевитој интервенцији надлежних… »
Вести дана »
Какво ће време бити у наредним данима: Од 29 степени до пљускова са грмљавином
Н1 Инфо пре 1 сатјош 23 повезане
Нафта Брент поскупела на више од 109$ упркос Трамповом плану за Ормуски мореуз
РТВ пре 52 минутајош 22 повезане
Апостоловић: Не постоји формална одлука о замрзавању средстава ЕУ за Србију
НИН пре 2 минутајош 16 повезаних