Povezane vesti

'Muka naterala': Minimalac na račun, ostatak u koverti, ko dobija, a ko gubi

BBC News pre 2 dana
Isplatom zarade u gotovini poslodavac ne,krši zakon ako plaća poreze i doprinose, ali su posledice ovakvog poslovanja velike i po zaposlene i po državu. Godinama sam primala deo plate na „ruke", kao i mmogi u Srbiji. Bila sam jedva prijavljena na… »

NIN pre 3 dana
Godinama sam primala deo plate na "ruke", kao i mmogi u Srbiji. Bila sam jedva prijavljena na minimalac, a ostatak bi me čekao na stolu, u beloj koverti. Uz moje čitko ispisano ime, u koverti je bila uglavnom nepromenjenja suma. Imala sam 24 godine i… »
‘Muka naterala’: Minimalac na račun, ostatak u koverti, ko dobija, a ko gubi

Južne vesti pre 3 dana
BBC/Dejana Vukadinović Minimalac u Srbiji je trenutno nešto više od 65.200 dinara Godinama sam primala deo plate na „ruke“, kao i mmogi u Srbiji. Bila sam jedva prijavljena na minimalac, a ostatak bi me čekao na stolu, u beloj koverti. Uz moje čitko… »

Danas pre 3 dana
Godinama sam primala deo plate na „ruke“, kao i mmogi u Srbiji. Bila sam jedva prijavljena na minimalac, a ostatak bi me čekao na stolu, u beloj koverti. Uz moje čitko ispisano ime, u koverti je bila uglavnom nepromenjenja suma. Imala sam 24 godine i… »

Radio 021 pre 3 dana
Isplatom zarade u gotovini poslodavac ne,krši zakon ako plaća poreze i doprinose, ali su posledice ovakvog poslovanja velike i po zaposlene i po državu. BBC/Dejana Vukadinović Minimalac u Srbiji je trenutno nešto više od 65.200 dinara Godinama sam… »

Vesti dana »