Povezane vesti
‘Muka naterala’: Minimalac na račun, ostatak u koverti, ko dobija, a ko gubi
Južne vesti 01.05.2026
BBC/Dejana Vukadinović Minimalac u Srbiji je trenutno nešto više od 65.200 dinara Godinama sam primala deo plate na „ruke“, kao i mmogi u Srbiji. Bila sam jedva prijavljena na minimalac, a ostatak bi me čekao na stolu, u beloj koverti. Uz moje čitko… »
'Muka naterala': Minimalac na račun, ostatak u koverti, ko dobija, a ko gubi
NIN 01.05.2026
Godinama sam primala deo plate na "ruke", kao i mmogi u Srbiji. Bila sam jedva prijavljena na minimalac, a ostatak bi me čekao na stolu, u beloj koverti. Uz moje čitko ispisano ime, u koverti je bila uglavnom nepromenjenja suma. Imala sam 24 godine i… »
‘Muka naterala’: Minimalac na račun, ostatak u koverti, ko dobija, a ko gubi
Danas 01.05.2026
Godinama sam primala deo plate na „ruke“, kao i mmogi u Srbiji. Bila sam jedva prijavljena na minimalac, a ostatak bi me čekao na stolu, u beloj koverti. Uz moje čitko ispisano ime, u koverti je bila uglavnom nepromenjenja suma. Imala sam 24 godine i… »
'Muka naterala': Minimalac na račun, ostatak u koverti, ko dobija, a ko gubi
Radio 021 01.05.2026
Isplatom zarade u gotovini poslodavac ne,krši zakon ako plaća poreze i doprinose, ali su posledice ovakvog poslovanja velike i po zaposlene i po državu. BBC/Dejana Vukadinović Minimalac u Srbiji je trenutno nešto više od 65.200 dinara Godinama sam… »
Vesti dana »
Stanković: Drugi dan završnog ispita protekao regularno i u najboljem redu
NIN pre 20 minutajoš 50 povezanih
Tramp se sastao sa Zelenskim na samitu G7, komentarisao Putina, Rusiju, Iran i Izrael: "Ljut sam, ne morate svaki put da rušite stambenu zgradu"
Blic pre 50 minutajoš 21 povezana
Prva zvanična poseta Srbina na čelu slovenačkog parlamenta: Jaka Srbija, jak Zapadni Balkan!
Sputnik pre 35 minutajoš 20 povezanih