Povezane vesti
„Niš, moj grad“ traži odgovornost za novac bačen u akva-park, gradonačelnik tvrdi da su zainteresovani stranci
Južne vesti 01.05.2026
Pre više od četiri godine počeli su radovi na akva-parku u Nišu, ali ovaj dugo najavljivani projekat u koji je Grad Niš uložio 1,7 milijardu dinara i dalje nije završen. Iz grupe „Niš moj grad“ ovo vide kao najočigledniji primer korupcije i neodgovornog… »
Niš moj grad: Izgradnja akva-parka u Niškoj Banji očigledan primer korupcije
Serbian News Media 01.05.2026
Kopredsednik Grupe građana „ Niš moj grad“ i jedan od osnivača Pokreta juga Srbije Dragoslav Ćirković rekao je danas da projekat izgradnje akva-parka u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera korupcije, neodgovornog upravljanja javnim… »
"Izgradnja akva-parka u Niškoj Banji očigledan primer korupcije"
Nova 01.05.2026
Kopredsednik Grupe građana "Niš moj grad" i jedan od osnivača Pokreta juga Srbije Dragoslav Ćirković rekao je danas da projekat izgradnje akva-parka u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera korupcije, neodgovornog upravljanja javnim… »
Niš moj grad: Zašto nije završena izgradnja Akva parka u Niškoj Banji?
Danas 01.05.2026
Kopredsednik Grupe građana „Niš moj grad“ i jedan od osnivača Pokreta juga Srbije Dragoslav Ćirković rekao je danas da projekat izgradnje akva-parka u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera korupcije, neodgovornog upravljanja javnim… »
Vesti dana »
Požari besne Francuskom: Izgorelo 30.000 hektara, vatrena stihija bliži se velikom gradu
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Sunčana i toplija subota širom Srbije, od nedelje stižu pljuskovi i grmljavina
Glas juga pre 3 satajoš 21 povezana
Stefanović: SAD nam nisu ukinule takse zbog Vučića, Vučić: Nisu slučajno ukinute
Beta pre 57 minutajoš 12 povezanih
(Foto) Policija otkrila skriveni bunker u kamionu, a u njemu - 400 kg duvana! Šteta budžetu Srbije oko 4.400.000 dinara
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih
Akcize na gorivo ostaju niže još sedam dana – Vlada produžila meru
IndeksOnline pre 2 satajoš 14 povezanih