Povezane vesti

„Niš, moj grad“ traži odgovornost za novac bačen u akva-park, gradonačelnik tvrdi da su zainteresovani stranci

„Niš, moj grad“ traži odgovornost za novac bačen u akva-park, gradonačelnik tvrdi da su zainteresovani stranci

Južne vesti pre 3 dana
Pre više od četiri godine počeli su radovi na akva-parku u Nišu, ali ovaj dugo najavljivani projekat u koji je Grad Niš uložio 1,7 milijardu dinara i dalje nije završen. Iz grupe „Niš moj grad“ ovo vide kao najočigledniji primer korupcije i neodgovornog… »
Niš moj grad: Izgradnja akva-parka u Niškoj Banji očigledan primer korupcije

Niš moj grad: Izgradnja akva-parka u Niškoj Banji očigledan primer korupcije

Serbian News Media pre 3 dana
Kopredsednik Grupe građana „ Niš moj grad“ i jedan od osnivača Pokreta juga Srbije Dragoslav Ćirković rekao je danas da projekat izgradnje akva-parka u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera korupcije, neodgovornog upravljanja javnim… »
"Izgradnja akva-parka u Niškoj Banji očigledan primer korupcije"

"Izgradnja akva-parka u Niškoj Banji očigledan primer korupcije"

Nova pre 3 dana
Kopredsednik Grupe građana "Niš moj grad" i jedan od osnivača Pokreta juga Srbije Dragoslav Ćirković rekao je danas da projekat izgradnje akva-parka u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera korupcije, neodgovornog upravljanja javnim… »
Niš moj grad: Zašto nije završena izgradnja Akva parka u Niškoj Banji?

Niš moj grad: Zašto nije završena izgradnja Akva parka u Niškoj Banji?

Danas pre 3 dana
Kopredsednik Grupe građana „Niš moj grad“ i jedan od osnivača Pokreta juga Srbije Dragoslav Ćirković rekao je danas da projekat izgradnje akva-parka u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera korupcije, neodgovornog upravljanja javnim… »

Vesti dana »