Povezane vesti
„Niš, moj grad“ traži odgovornost za novac bačen u akva-park, gradonačelnik tvrdi da su zainteresovani stranci
Južne vesti pre 3 dana
Pre više od četiri godine počeli su radovi na akva-parku u Nišu, ali ovaj dugo najavljivani projekat u koji je Grad Niš uložio 1,7 milijardu dinara i dalje nije završen. Iz grupe „Niš moj grad“ ovo vide kao najočigledniji primer korupcije i neodgovornog… »
Niš moj grad: Izgradnja akva-parka u Niškoj Banji očigledan primer korupcije
Serbian News Media pre 3 dana
Kopredsednik Grupe građana „ Niš moj grad“ i jedan od osnivača Pokreta juga Srbije Dragoslav Ćirković rekao je danas da projekat izgradnje akva-parka u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera korupcije, neodgovornog upravljanja javnim… »
"Izgradnja akva-parka u Niškoj Banji očigledan primer korupcije"
Nova pre 3 dana
Kopredsednik Grupe građana "Niš moj grad" i jedan od osnivača Pokreta juga Srbije Dragoslav Ćirković rekao je danas da projekat izgradnje akva-parka u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera korupcije, neodgovornog upravljanja javnim… »
Niš moj grad: Zašto nije završena izgradnja Akva parka u Niškoj Banji?
Danas pre 3 dana
Kopredsednik Grupe građana „Niš moj grad“ i jedan od osnivača Pokreta juga Srbije Dragoslav Ćirković rekao je danas da projekat izgradnje akva-parka u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera korupcije, neodgovornog upravljanja javnim… »
Vesti dana »
Sećanje na žrtve zločina u Duboni i Malom Orašju – tri godine od masovnog ubistva
RTS pre 41 minutajoš 79 povezanih
Grčki državljanin vozio 236 kilometara na sat, zaustavljen kod Bujanovca
Politika pre 17 minutajoš 43 povezane
Ovako zvuči kad preti iranska revolucionarna garda! Objavljene glasovne poruke upozorenja: Ako bilo koji brod prođe bez dozvole, biće napadnut i uništen (foto)
Kurir pre 41 minutajoš 36 povezanih
Sukob na Bliskom istoku: Vojska SAD tvrdi da su njihovi brodovi prošli korz Ormuz, Iran da su progođeni; Melanšon: Tram je poražen
Večernje novosti pre 11 minutajoš 50 povezanih
'Brod smrti': Šta je hantavirus potvrđen na kruzeru u Atlantskom okeanu
BBC News pre 7 minutajoš 33 povezane