Povezane vesti

"Odbila sam ulogu sve dok nisu pristali na moj uslov" Meril Strip nije želela da glumi u filmu "Đavo nosi Pradu", a onda se…

"Odbila sam ulogu sve dok nisu pristali na moj uslov" Meril Strip nije želela da glumi u filmu "Đavo nosi Pradu", a onda se…

Kurir pre 26 dana
Iako se Meril Strip vratila se jednoj od svojih najupečatljivijih uloga u nastavku filma "Đavo nosi Pradu", za povratak u cipele nekrunisane modne kraljice imala je jedan jasan uslov. Trostruka oskarovka priznala je da je producentima prvo rekla oštro… »
Meril Strip otkrila da je zamalo odbila jednu od najpoznatijih uloga u karijeri: "To je bila lekcija"

Meril Strip otkrila da je zamalo odbila jednu od najpoznatijih uloga u karijeri: "To je bila lekcija"

B92 pre 26 dana
Meril Strip je umalo propustila jednu od svojih najupečatljivijih uloga, Mirande Pristli u filmu "Đavo nosi Pradu", jer je u to vreme ozbiljno razmišljala o povlačenju iz glume. Strip je to otkrila tokom promocije dugo očekivanog nastavka filma Đavo nosi… »
Meril Strip otkrila kako je pregovarala za kultnu ulogu u filmu "Đavo nosi Pradu"

Meril Strip otkrila kako je pregovarala za kultnu ulogu u filmu "Đavo nosi Pradu"

N1 Info pre 26 dana
Glumica htela da vidi da li će uspeti da udvostruči svoj honorar. Meril Strip umalo je propustila jednu od svojih najupečatljivijih uloga, onu Mirande Pristli u filmu Đavo nosi Pradu jer je u to vreme ozbiljno razmišljala o povlačenju iz glume, prenosi… »
Glumicu iz “Đavo nosi Pradu” razapeli na mrežama zbog saveta ženama da daju otkaz: “Moram da plaćam kiriju…”

Glumicu iz “Đavo nosi Pradu” razapeli na mrežama zbog saveta ženama da daju otkaz: “Moram da plaćam kiriju…”

Telegraf pre 26 dana
Glumica Emili Blant se našla na meti kritika zbog svog saveta koji je dala svim mladim osobama, a tiče se posla - dajte OTAKZ. Tokom nedavnog intervjua u emisiji „Slika dana“ Emili, koja tumači lik Emili Čarlton, starije asistentkinje Mirande Prisli… »
Žena koja je bila inspiracija za lik Emili u filmu "Đavo nosi Pradu" iznela šokantne tvrdnje: "Osećala sam se iznevereno"

Žena koja je bila inspiracija za lik Emili u filmu "Đavo nosi Pradu" iznela šokantne tvrdnje: "Osećala sam se iznevereno"

Mondo pre 26 dana
Dvadeset godina nakon premijere filma "Đavo nosi Pradu" i povodom izlaska drugog dela ovog ostvarenja, stilistkinja Lesli Fremar prvi put je otvoreno progovorila o tome da je poslužila kao jedna od stvarnih inspiracija za lik Emili Čarlton, koju je u… »

Vesti dana »