Povezane vesti

Saopštenje Panatinaikosa: "U Valensiji smo doživeli najgore gostoprimstvo u Evropi"

Saopštenje Panatinaikosa: "U Valensiji smo doživeli najgore gostoprimstvo u Evropi"

Sportske.net pre 3 dana
Košarkaški klub Panatinaikos oglasio se saopštenjem povodom jučerašnjih dešavanja iz "Rođ arene" tokom i nakon meča protiv Valensije (105:107). Mnogo događaja propratilo je sjajnu utakmicu između Valensije i Panatinaikosa, incidenata. Prijava protiv… »
Znamo mi da su oni ljuti što su izgubili, ali ne mogu nezakonito da nam hapse predsednika: Oglasio se Panatinaikos nakon…

Znamo mi da su oni ljuti što su izgubili, ali ne mogu nezakonito da nam hapse predsednika: Oglasio se Panatinaikos nakon…

Hot sport pre 3 dana
Evo i saopštenja! Vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, oglasio se po povratku iz Valensije, gde je protiv njega podneta prijava od strane španske policije. Prema navodima, Janakopulos je optužen da je tokom meča prilazio zapisničkom stolu i… »
Janakopulos odgovorio treneru Valensije: „Vi ste lažov…“

Janakopulos odgovorio treneru Valensije: „Vi ste lažov…“

Danas pre 3 dana
Košarkaši Panatinaikosa su jednoj od najznamljivijih utakmica u istoriji Evrolige savladali Valensiju posle produžetka 105:107 pogotkom Najdžela Hejs-Dejvisa, ali taj duel je doneo i „treće poluvreme“. Košarkaški klub Valensija osudio je ponašanje… »
Panatinaikos se oglasio posle haosa u Valensiji: "Ovo se nikad nije dogodilo"

Panatinaikos se oglasio posle haosa u Valensiji: "Ovo se nikad nije dogodilo"

B92 pre 3 dana
Košarkaški klub Panatinaikos oglasio se saopštenjem posle susreta sa Valensijom. PAO je napravio još jedan brejk u Španiji, ali je ponašanje Dimitrisa Janakopulosa skrenulo pažnju. Iz tabora Valensije su ga napali, a ni on nije ostao dužan. "Razumemo… »
„Žao mi je, ali vi ste lažov“: Janakopulos nije ostao dužan treneru Valensije!

„Žao mi je, ali vi ste lažov“: Janakopulos nije ostao dužan treneru Valensije!

Hot sport pre 3 dana
Strateg protivnika njegovo ponašanje nazvao „sramotnim“! Vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, oglasio se po povratku iz Valensije, gde je protiv njega podneta prijava od strane španske policije. Prema navodima, Janakopulos je optužen da je tokom… »
Janakopulos pred novom kaznom - ova bi ga zabolela

Janakopulos pred novom kaznom - ova bi ga zabolela

B92 pre 3 dana
Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos suočava se sa kaznom Evrolige. Janakopulos je optužen da je na meču protiv Valensije prilazio zapisničkom stolu i vređao sudije. Njegovo ponašanje je trener domaćih Pedro Martines okarakterisao kao "sramotno"… »
Javio se Janakopulos: "Žao mi je, ali vi ste lažov"

Javio se Janakopulos: "Žao mi je, ali vi ste lažov"

B92 pre 3 dana
Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos javio se posle povratka iz Valensije, gde je španska policija podnela prijavu protiv njega. Janakopulos je optužen da je prilazio zapisničkom stolu i vređao sudije. Njegovo ponašanje je trener domaćih Pedro… »

Vesti dana »