Povezane vesti

Pevač slučajno saznao za smrt prve supruge: Prišao mi je njen rođak u prodavnici i rekao da se otrovala - kaje se što je…

Pevač slučajno saznao za smrt prve supruge: Prišao mi je njen rođak u prodavnici i rekao da se otrovala - kaje se što je…

Kurir pre 8 dana
Pevač Hasan Dudić iza sebe ima tri braka. Pre nego što je oženio pevačicu Zlatu Petrović, sa kojom ima sina Mikija Dudića, koji se trenutno nalazi u "Eliti 9", bio je u braku sa javnosti nepoznatom Ljiljanom iz Sarajeva. U trećem braku bio je sa Draganom… »
"Tek sam kasnije saznao da je umrla" Hasan Dudić je pre Zlate voleo nju: Zatekla ga vest o smrti supruge: Nije ni slutio šta…

"Tek sam kasnije saznao da je umrla" Hasan Dudić je pre Zlate voleo nju: Zatekla ga vest o smrti supruge: Nije ni slutio šta…

Blic pre 8 dana
Tragična vest o Ljiljaninom samoubistvu stigla do Hasana slučajno, godinama kasnije 'Ćuti Hasane, ti ne znaš, ona se otrovala' – šokirajuće reči saznaje u prodavnici u Nemačkoj Pevač Hasan Dudić iza sebe ima buran i težak privatni život, obeležen sa tri… »
Pevač slučajno saznao da mu je bivša žena izvršila samoubistvo: “Ona je upropastila moj život”

Pevač slučajno saznao da mu je bivša žena izvršila samoubistvo: “Ona je upropastila moj život”

Telegraf pre 8 dana
Pevač Hasan Dudić iza sebe ima tri braka, a njegova prva supruga oduzela je sebi život. Svi znaju da je Hasan bio oženjen koleginicom Zlatom Petrović sa kojom ima sina Miroslava Mikija Dudića, ali je manje poznata činjenica da je pevač bio oženjen i… »

Vesti dana »