Povezane vesti

Isplivala šok prepiska Sofije i Daneta (70) : "Dušo kaži mi molim te koliko je uplata moja?"

Isplivala šok prepiska Sofije i Daneta (70) : "Dušo kaži mi molim te koliko je uplata moja?"

Blic pre 7 dana
Brankica smatra da je cela situacija nameštaljka i optužuje Daneta da preuveličava svoj značaj i poklone. Majka Sofije, Brankica, negira bilo kakvu vezu sa Danetom i tvrdi da nije znala za te transakcije. Odnos rijaliti učesnice Sofije Janićijević i… »
„DRALA SAM GA ZA LOVU, VOLEO ME JE“ Sofija Janićijević o aferi sa Danetom, Terza: „Želudac mi se prevrće od ove devojke“…

„DRALA SAM GA ZA LOVU, VOLEO ME JE“ Sofija Janićijević o aferi sa Danetom, Terza: „Želudac mi se prevrće od ove devojke“…

Svet & Skandal pre 8 dana
Afera Sofije Janićijević i Daneta (70) danima trese Elitu. Ona je sada ponovo pričala na tu temu, a onda ju je bivši partner Borislav Terzić Terza ponizio pred svima. – Moja stvar je šta ću da radim i da li ću da primam poklone. Moja majka nije uzimala… »
"Drala sam ga za lovu, voleo me je": Sofija Janićijević otkrila sve o aferi sa Danetom (70), Terza je ukanalio: "Želudac mi se…

"Drala sam ga za lovu, voleo me je": Sofija Janićijević otkrila sve o aferi sa Danetom (70), Terza je ukanalio: "Želudac mi se…

Blic pre 8 dana
Sofija tvrdi da je njena stvar s kim se viđa i da nije dužna nikome da polaže račune. Sofija priznaje da je od Daneta uzimala poklone i novac, ali tvrdi da je to njena privatna stvar. Afera Sofije Janićijević i Daneta (70) danima trese Elitu. Ona je sada… »

Vesti dana »