Povezane vesti
Press: Vesna Mališić
N1 Info 01.05.2026
Glavna i odgovorna urednica nedeljnika "Radar" Vesna Mališić ocenjuje da je Vučić najavio izbore kao taktiku, kako bi mobilizovao birače i doprineo dodatnoj polarizaciji društva. Mališić ocenjuje da se takva strategija oslanja na pojačavanje tenzija i… »
Mališić: Vučić pokrenuo spekulacije o izborima kako bi mobilisao svoje biračko telo i produbio podele VIDEO
Nova 01.05.2026
Glavna i odgovorna urednica nedeljnika "Radar" Vesna Mališić ocenjuje da je Vučić najavio izbore kao taktiku, kako bi mobilizovao birače i doprineo dodatnoj polarizaciji društva. Mališić ocenjuje da se takva strategija oslanja na pojačavanje tenzija i… »
Mališić: Vučić pokrenuo spekulacije o izborima kako bi mobilisao svoje biračko telo i produbio podele
N1 Info 01.05.2026
Vesti dana »
Najmanje 920 poginulih u zemljotresima u Venecueli, hiljade povređenih: Spasioci još tragaju za žrtvama
N1 Info pre 41 minutajoš 60 povezanih
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Broj žrtava zemljotresa u Venecueli porastao na 920, najmanje 172 osobe i dalje zarobljene ispod ruševina
Insajder pre 21 minutajoš 20 povezanih