Povezane vesti
SMRŠAO JE 40 KG, moj muž ima dijabetes, borimo se zadnjih 8 godina! Pevačica ispričala kroz šta prolazi!
Svet & Skandal 01.05.2026
foto Ivan Vučićević Pevačica Jana Todorović godinama je u skladnom braku sa Ivanom Todorovićem, sa kojim ima ćerku Kristinu Džulijen, i oni su joj najveća podrška. Njen suprug se, inače, već nekoliko godina bori sa podmuklom bolešću. Jana je ne voli puno… »
"Smršao je 40 kila, borimo se..." Jana otkrila da joj je muž bolestan, priznala kroz šta prolaze: "Žao mi je"
Telegraf 01.05.2026
Pevačica Jana Todorović godinama uživa u skladnom braku sa Ivanom Todorovićem, sa kojim ima ćerku Kristinu Džulijen, koji su joj, kako često ističe, najveća podrška. Iako se njen suprug retko pojavljuje u javnosti, poznato je da se već duže vreme bori sa… »
"Moj muž ima dijabetes, smršao je 40 kg, borimo se zadnjih 8 godina": Pevačica priznala kroz kakvu agoniju prolazi
Blic 01.05.2026
Ivan Todorović već sedam-osam godina boluje od dijabetesa i izgubio je 40 kilograma zbog bolesti. Jana retko priča o privatnom životu, ali je istakla da joj je porodica najveća podrška. Folk pevačica Jana Todorović godinama je u skladnom braku sa Ivanom… »
Vesti dana »
Grupa od 87 državljana Srbije vraćena iz Tivta u Beograd: Policija kod njih pronašla transparent „Srbija pobeđuje“, uređaj za komunikaciju na daljinu i pomorsku radio-stanicu
Danas pre 53 minutajoš 66 povezanih
Tužilaštvo odbacilo prijavu protiv policajaca u istrazi teškog ubistva na Senjaku
B92 pre 54 minutajoš 50 povezanih
Usvojen negativan izveštaj picule o Srbiji Napredak na putu ka pristupanju EU zasnovan je na zaslugama
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih