Povezane vesti

"Imam jedan podatak koji je interesantan": Jovan Memedović iznenadio sve u "Poteri", Tragač odmah reagovao

"Imam jedan podatak koji je interesantan": Jovan Memedović iznenadio sve u "Poteri", Tragač odmah reagovao

Mondo pre 10 dana
U ponedeljak na RTS-u 1 od 21 čas nas očekuje novo izdanje kviza "Potera". Javni servis Srbije je na svom Jutjub kanalu objavio najavu za ovu epizodu, a u centru pažnje se našao voditelj Jovan Memedović, koji je otkrio jedan zanimljv podatak "E, imam… »
"Imam interesantan podatak", Memedović šokirao informacijom u "Poteri": "Kod nas na divljaka to rade" (video)

"Imam interesantan podatak", Memedović šokirao informacijom u "Poteri": "Kod nas na divljaka to rade" (video)

Kurir pre 10 dana
Nova epizoda popularnog kviza "Potera" biće emitovana u ponedeljak na prvom programu Radio-televizije Srbije sa početkom u 21 čas. Javni servis je putem svog YouTube kanala već zagrejao publiku zanimljivim insertom, u kojem je glavni akter bio voditelj… »
"Imam podatak koji je interesantan": Memedović otkrio zanimljivnost u "Poteri", reagovali i Tragač i takmičar

"Imam podatak koji je interesantan": Memedović otkrio zanimljivnost u "Poteri", reagovali i Tragač i takmičar

Telegraf pre 10 dana
U ponedeljak na RTS-u 1 od 21 čas nas očekuje novo izdanje kviza " Potera". Javni servis Srbije je na svom Jutjub kanalu objavio najavu za ovu epizodu, a u centru pažnje se našao voditelj Jovan Memedović, koji je otkrio jedan zanimljv podatak "E, imam… »

Vesti dana »