Povezane vesti
Ironični Gvardiola: "Kakva katastrofalna utakmica"
B92 pre 2 dana
I dalje se priča o spektaklu koji su priredili Pari Sen Žermen i Bajern Minhen, a sada je o tome upitan i Pep Gvardiola. U sarkastičnom tonu je Španac pričao o tom duelu. „Video sam kalendar i shvatio da igraju PSŽ i Bajern Minhen. Rekao sam sebi: 'Ah… »
Gvardiola nije gledao spektakl PSŽ-a i Bajerna: "Katastrofalna utakmica, treneri nisu dobri - igrači stvarno loši"
Nova pre 3 dana
Dok je fudbalska planeta bila prikovana za ekrane prateći supersonični okršaj Pari Sen Žermena i Bajerna u polufinalu Lige šampiona, Pep Gvardiola je odlučio da utorak veče provede na drastično drugačiji način. U trenucima kada su u Parizu padali golovi… »
"Video sam da igraju PSŽ - Bajern i rekao sam da će biti užasno": Gvardiola otkrio zašto je gledao Stokport
Mondo pre 3 dana
Ceo svet je gledao meč Pari Sen Žermena i Bajern Minhena u polufinalu Lige šampiona. Jedna od najboljih utakmica u istoriji, viđeno je devet golova, trijumf francuske ekipe (5:4), ali nisu svi pratili dešavanja sa te utakmice. Jedan od njih bio je i… »
"Kakva katastrofalna utakmica! Treneri i igrači su loši..." Pep Gvardiola iznenadio odgovorom na pitanje o jednom od najboljih…
Kurir pre 3 dana
Desetine miliona ljubitelja fudbala širom sveta su pažljivo ispratili svaki minut utakmice PSŽ - Bajern u polufinalu Lige šampiona. Sa druge strane, Pep Gvardiola, jedan od najboljih trenera svih vremena, nije bio uz mali ekran, već je uživo gledao… »
Pep nije gledao meč veka, već trećeligaše: "Sr**je igrači, treneri loši..."
Sportske.net pre 3 dana
Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola gledao je utakmicu između Stokporta i Port vejla u engleskoj Ligi 1 za vreme polufinalnog duela Lige šampiona na "Parku prinčeva". Dok se fudbalski svet oduševljavao bravurama igrača Pari Sen Žermena i… »
Vesti dana »
"Nasilje u Srbiji nije samo prisutno, već duboko normalizovano": Stručnjaci upozoravaju da agresija postaje poželjan obrazac ponašanja
Insajder pre 42 minutajoš 79 povezanih
Tokom praznika iz saobraćaja isključeno 46 pijanih vozača, zabeleženo 676 prekršaja
Gradski portal 018 pre 41 minutajoš 43 povezane
SAD tvrde da su dva trgovačka broda pod američkom zastavom prošla kroz Ormuski moreuz
Nedeljnik pre 57 minutajoš 36 povezanih
Sukob na Bliskom istoku: Vojska SAD tvrdi da su njihovi brodovi prošli korz Ormuz, Iran da su progođeni; Melanšon: Tram je poražen
Večernje novosti pre 11 minutajoš 50 povezanih
'Brod smrti': Šta je hantavirus potvrđen na kruzeru u Atlantskom okeanu
BBC News pre 7 minutajoš 33 povezane