Povezane vesti

Zelenski traži brži put u EU, evropski lideri poručuju da to nije izvodljivo

Zelenski traži brži put u EU, evropski lideri poručuju da to nije izvodljivo

Radio 021 pre 25 dana
Pritisci ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog u vezi sa ubrzavanjem članstva u EU doveli su do zaoštravanja odnosa sa saveznicima, piše Fajnenšel tajms. Visoki ukrajinski zvaničnici na sastancima sa predstavnicima EU i SAD kritikovali su način na… »
U EU nezadovoljni što Zelenski insistira na članstvu: Mi smo mu jedini prijatelji, bolje da ćuti

U EU nezadovoljni što Zelenski insistira na članstvu: Mi smo mu jedini prijatelji, bolje da ćuti

Sputnik pre 25 dana
Insistiranje Vladimira Zelenskog da Ukrajina što brže uđe u EU izazova napetost u odnosima Kijeva i Brisela, pišu mediji. Mi smo mu jedini prijatelji i možda bi trebalo da drži jezik za zubima, kažu evropski zvaničnici. Kako ističu u Briselu, članstvo u… »
Pritisci Zelenskog u vezi sa članstvom u EU zaoštravaju odnose sa saveznicima

Pritisci Zelenskog u vezi sa članstvom u EU zaoštravaju odnose sa saveznicima

RTV pre 25 dana
KIJEV - Snažan pritisak ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog da se Ukrajina brzo pridruži EU podiže tenzije sa evropskim prestonicama u vreme kada Vašington preispituje kontinuiranu podršku Kijevu, prenosi Fajnenšel tajms, pozivajući se na izvore… »
Šamar za Volodimira Zelenskog, i to ogroman; "Bolje mu je da ćuti"

Šamar za Volodimira Zelenskog, i to ogroman; "Bolje mu je da ćuti"

B92 pre 25 dana
Snažan pritisak ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog da se Ukrajina brzo pridruži EU podiže tenzije sa evropskim prestonicama u vreme kada Vašington preispituje kontinuiranu podršku Kijevu, prenosi Fajnenšel tajms, pozivajući se na izvore. Prema… »

Vesti dana »