Povezane vesti

Trinkijeri sa dubokim poštovanjem govorio o Dušku Vujoševiću: "Krao sam zanat od njega..." Lučić mi je sve priznao na prvom…

Trinkijeri sa dubokim poštovanjem govorio o Dušku Vujoševiću: "Krao sam zanat od njega..." Lučić mi je sve priznao na prvom…

Kurir pre 3 dana
Dolazak harizmatičnog Italijana podigao je očekivanja pred narednu sezonu, a iskusni stručnjak ne krije da u novoj sredini vidi mnogo toga poznatog iz dana provedenih u Partizanu. Trinkijeri, koji je crno-bele iz Beograda vodio od 2018. do 2020. godine… »
"Lučić mi je na prvom treningu u Bajernu rekao: 'Dule me naučio svemu'"

"Lučić mi je na prvom treningu u Bajernu rekao: 'Dule me naučio svemu'"

B92 pre 3 dana
Trener PAOK-a Andrea Trinkijeri se prisetio Duška Vujoševića i provedenog vremena u Partizanu. Dolazak Andree Trinkijerija na klupu PAOK-a već sada podiže očekivanja pred narednu sezonu, a iskusni italijanski stručnjak ne krije da u novoj sredini vidi… »
Trinkijeri: Niko nikada neće izbrisati ono što je Dule ostavio

Trinkijeri: Niko nikada neće izbrisati ono što je Dule ostavio

Sport klub pre 3 dana
Hit u najavi naredne sezone je PAOK, a stručni štab solunskog kluba preuzeo je iskusni trener Andrea Trinkijeri. U Srbiji najbolje pamte Italijana kao stratega Partizana od 2018. do 2020. i nije čudno što je odmah napravio paralelu beogradskih i grčkih… »
Trinkijeri je na novom crno-belom početku, prisetio se Partizana, Vujoševića: "Lučić mi je rekao..."

Trinkijeri je na novom crno-belom početku, prisetio se Partizana, Vujoševića: "Lučić mi je rekao..."

Telegraf pre 3 dana
Veliki povratak na scenu napravio je italijanski trener Andrea Trinkijeri, koji do kraja godine obavlja ulogu savetnika u PAOK-u, a na leto će postati i glavni trener ambicioznog i bogatog projekta u Solunu. U intervjuu za " Meridian Sport", on je… »

Vesti dana »