Povezane vesti
Trinkijeri sa dubokim poštovanjem govorio o Dušku Vujoševiću: "Krao sam zanat od njega..." Lučić mi je sve priznao na prvom…
Kurir pre 3 dana
Dolazak harizmatičnog Italijana podigao je očekivanja pred narednu sezonu, a iskusni stručnjak ne krije da u novoj sredini vidi mnogo toga poznatog iz dana provedenih u Partizanu. Trinkijeri, koji je crno-bele iz Beograda vodio od 2018. do 2020. godine… »
"Lučić mi je na prvom treningu u Bajernu rekao: 'Dule me naučio svemu'"
B92 pre 3 dana
Trener PAOK-a Andrea Trinkijeri se prisetio Duška Vujoševića i provedenog vremena u Partizanu. Dolazak Andree Trinkijerija na klupu PAOK-a već sada podiže očekivanja pred narednu sezonu, a iskusni italijanski stručnjak ne krije da u novoj sredini vidi… »
Trinkijeri: Niko nikada neće izbrisati ono što je Dule ostavio
Sport klub pre 3 dana
Hit u najavi naredne sezone je PAOK, a stručni štab solunskog kluba preuzeo je iskusni trener Andrea Trinkijeri. U Srbiji najbolje pamte Italijana kao stratega Partizana od 2018. do 2020. i nije čudno što je odmah napravio paralelu beogradskih i grčkih… »
Trinkijeri je na novom crno-belom početku, prisetio se Partizana, Vujoševića: "Lučić mi je rekao..."
Telegraf pre 3 dana
Veliki povratak na scenu napravio je italijanski trener Andrea Trinkijeri, koji do kraja godine obavlja ulogu savetnika u PAOK-u, a na leto će postati i glavni trener ambicioznog i bogatog projekta u Solunu. U intervjuu za " Meridian Sport", on je… »
Vesti dana »
"Nasilje u Srbiji nije samo prisutno, već duboko normalizovano": Stručnjaci upozoravaju da agresija postaje poželjan obrazac ponašanja
Insajder pre 42 minutajoš 79 povezanih
Grčki državljanin vozio 236 kilometara na sat, zaustavljen kod Bujanovca
Politika pre 17 minutajoš 43 povezane
Ovako zvuči kad preti iranska revolucionarna garda! Objavljene glasovne poruke upozorenja: Ako bilo koji brod prođe bez dozvole, biće napadnut i uništen (foto)
Kurir pre 41 minutajoš 36 povezanih
'Brod smrti': Šta je hantavirus potvrđen na kruzeru u Atlantskom okeanu
BBC News pre 7 minutajoš 33 povezane