Povezane vesti

„Javnost želi da mi opstanemo“: Ekonomski položaj novinara u Srbiji nikad lošiji

„Javnost želi da mi opstanemo“: Ekonomski položaj novinara u Srbiji nikad lošiji

Nova pre 10 dana
Ekonomski položaj novinara i medijskih radnika u Srbiji je i dalje ozbiljan problem, pokazuje analiza istraživanja koje je sproveo Sindikat „Nezavisnost“. „Plate su niske u poređenju sa nacionalnim prosekom, a materijalni položaj porodica beleži… »
„Položaj nikad lošiji“: Novinari rade za niske plate i bez sigurnosti

„Položaj nikad lošiji“: Novinari rade za niske plate i bez sigurnosti

In medija pre 10 dana
Ekonomski položaj novinara i medijskih radnika u Srbiji je i dalje ozbiljan problem, pokazuje analiza istraživanja koje je sproveo Sindikat „Nezavisnost“. –Plate su niske u poređenju sa nacionalnim prosekom, a materijalni položaj porodica beleži… »
Ekonomski položaj novinara nikad lošiji u Srbiji: "Javnost želi da mi opstanemo"

Ekonomski položaj novinara nikad lošiji u Srbiji: "Javnost želi da mi opstanemo"

Radio 021 pre 10 dana
Ekonomski položaj novinara i medijskih radnika u Srbiji je i dalje ozbiljan problem, pokazuje analiza istraživanja koje je sproveo Sindikat "Nezavisnost". "Plate su niske u poređenju sa nacionalnim prosekom, a materijalni položaj porodica beleži… »

Vesti dana »