Povezane vesti

Privatni putnički helikopter u Rusiji se prevrnuo tokom poletanja - 10 osoba povređeno

Privatni putnički helikopter u Rusiji se prevrnuo tokom poletanja - 10 osoba povređeno

Euronews pre 2 dana
Najmanje 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Prema navodima službe, u… »
Desetine putnika povređeno u padu helikoptera: Snimak s mesta nesreće je jeziv (video)

Desetine putnika povređeno u padu helikoptera: Snimak s mesta nesreće je jeziv (video)

Večernje novosti pre 2 dana
NAJMANjE 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Roman PILIPEY / AFP /… »
Rusija: Privatni putnički helikopter se prevrnuo tokom poletanja, 10 osoba povređeno

Rusija: Privatni putnički helikopter se prevrnuo tokom poletanja, 10 osoba povređeno

RTV pre 2 dana
MOSKVA - Najmanje 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Prema navodima… »
Drama: Prevrnuo se helikopter Mi-8T; Ima povređenih VIDEO

Drama: Prevrnuo se helikopter Mi-8T; Ima povređenih VIDEO

B92 pre 2 dana
Najmanje 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Prema navodima službe, u… »
Privatni putnički helikopter se prevrnuo tokom poletanja: Snimak s mesta nesreće je jeziv, povređeno 10 osoba

Privatni putnički helikopter se prevrnuo tokom poletanja: Snimak s mesta nesreće je jeziv, povređeno 10 osoba

Telegraf pre 2 dana

Vesti dana »