Povezane vesti
Privatni putnički helikopter u Rusiji se prevrnuo tokom poletanja - 10 osoba povređeno
Euronews pre 25 dana
Najmanje 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Prema navodima službe, u… »
Desetine putnika povređeno u padu helikoptera: Snimak s mesta nesreće je jeziv (video)
Večernje novosti pre 25 dana
NAJMANjE 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Roman PILIPEY / AFP /… »
Rusija: Privatni putnički helikopter se prevrnuo tokom poletanja, 10 osoba povređeno
RTV pre 25 dana
MOSKVA - Najmanje 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Prema navodima… »
Drama: Prevrnuo se helikopter Mi-8T; Ima povređenih VIDEO
B92 pre 25 dana
Najmanje 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Prema navodima službe, u… »
Privatni putnički helikopter se prevrnuo tokom poletanja: Snimak s mesta nesreće je jeziv, povređeno 10 osoba
Telegraf pre 25 dana
Vesti dana »
Netanjahu: Pojačavamo intenzitet operacija u Libanu i tampon zonama
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 34 povezane
"Demokratija mu je bila u venama": Kako je Dragoljub Mićunović obnavljao demokratske vrednosti u Srbiji
Euronews pre 5 satijoš 53 povezane
Havarija na sistemu Rzav: Više od 200.000 ljudi u Zapadnoj Srbiji ostalo bez vode (VIDEO)
Insajder pre 6 satijoš 22 povezane