Povezane vesti
Privatni putnički helikopter u Rusiji se prevrnuo tokom poletanja - 10 osoba povređeno
Euronews pre 2 dana
Najmanje 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Prema navodima službe, u… »
Desetine putnika povređeno u padu helikoptera: Snimak s mesta nesreće je jeziv (video)
Večernje novosti pre 2 dana
NAJMANjE 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Roman PILIPEY / AFP /… »
Rusija: Privatni putnički helikopter se prevrnuo tokom poletanja, 10 osoba povređeno
RTV pre 2 dana
MOSKVA - Najmanje 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Prema navodima… »
Drama: Prevrnuo se helikopter Mi-8T; Ima povređenih VIDEO
B92 pre 2 dana
Najmanje 10 osoba povređeno je kada se privatni putnički helikopter tipa Mi-8T prevrnuo na bok tokom poletanja u Usinsku, u Republici Komi, u Rusiji, saopštilo je regionalno odeljenje ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Prema navodima službe, u… »
Privatni putnički helikopter se prevrnuo tokom poletanja: Snimak s mesta nesreće je jeziv, povređeno 10 osoba
Telegraf pre 2 dana
Vesti dana »
Zora Dobričanin: Istinu o "Ribnikaru" možemo dobiti ako se pokrene istraga u vezi sa terorizmom
Euronews pre 2 satajoš 79 povezanih
Policija tokom praznika otkrila više od 24.000 prekršaja u saobraćaju
RTS pre 16 minutajoš 43 povezane
(Audio) stigla direktna pretnja Americi! Revolucionarna garda najavljuje krvoproliće u Ormuzu, panika i u UAE: Iranci tvrde da su napali brod SAD, Vašington odbrusio - "kakva laž!"
Blic pre 16 minutajoš 36 povezanih
'Brod smrti': Šta je hantavirus potvrđen na kruzeru u Atlantskom okeanu
BBC News pre 7 minutajoš 33 povezane