Povezane vesti
"Živela sam na čipsu" Naša glumica jedva spajala kraj s krajem mesec dana, ovo joj je promenilo pogled na život. "Bila sam…
Kurir pre 17 dana
Glumica Nela Mihailović godinama gradi uspešnu karijeru na "daskama koje život znače" a publika ju je zavolela kroz mnogobrojne zahtevne uloge u kojima je briljirala. Iako bi za obične gledaoce, njen posao i životni put kroz koji je prošla značio da može… »
"Živela sam na čipsu" Naša glumica preživljavala mesec dana: Zbog kamena koji simboliše mudrost je naučila lekciju
Blic pre 17 dana
Tokom jednog meseca jela je samo domaći čips od krompira kako bi uštedela novac. Cilj štednje bio je da kupi srebrni ruski prsten sa žadom koji je ugledala u antikvarnici. Iako poznatu glumicu Nelu Mihailović publika voli zbog njenih zahtevnih i… »
"Živela sam na čipsu" Glumica preživljavala mesec dana zbog njega: Ova odluka promenila joj je pogled na život
Telegraf pre 17 dana
Glumica Nela Mihailović godinama gradi uspešnu karijeru na "daskama koje život znače" a publika ju je zavolela kroz mnogobrojne zahtevne uloge u kojima je briljirala. Iako bi za obične gledaoce, njen posao i životni put kroz koji je prošla značio da može… »
Vesti dana »
Privredna hronika: Rast privrednih aktivnosti na teritoriji grada Kragujevca
RTK pre 1 satjoš 1 povezana
Beogradski vodovod: Novobeogradski Blok 19 i delovi Zvezdare sutra bez vode
Danas pre 8 satijoš 1 povezana