Повезане вести
Трамп: САД неће прерано да одустану од сукоба са Ираном
Телеграф пре 2 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трумп изјавио је данас да САД неће прерано да одустану од сукоба са Ираном и тиме ризикују да се проблем поново појави за три године. Трамп је то изјавио у обраћању великој… »
Трамп незадовољан предлогом Ирана, Европској унији прети царинама
Бета пре 2 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да "није задовољан" најновијим предлогом Ирана у преговорима о окончању рата. "Они желе склопити договор, али ја нисам задовољан тиме, па ћемо видети што ће се догодити", рекао је… »
Сербиан Невс Медиа пре 2 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да „није задовољан“ најновијим предлогом Ирана у преговорима о окончању рата. „Они желе склопити договор, али ја нисам задовољан тиме, па ћемо видети што ће се догодити“, рекао је… »
Радио сто плус пре 2 дана
“Они желе склопити договор, али ја нисам задовољан тиме, па ћемо видети што ће се догодити”, рекао је Трамп новинарима у петак у Белој кући. Он није елаборирао оно што види као недостатке предлога. Председник је рекао да су… »
Право у центар пре 2 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да „није задовољан“ најновијим предлогом Ирана у преговорима о окончању рата. „Они желе склопити договор, али ја нисам задовољан тиме, па ћемо видети што ће се догодити“, рекао је… »
Трамп незадовољан Ираном: "То би био ужас какав свет није видео"
Б92 пре 2 дана
Доналд Трамп поручио је да није задовољан иранским предлогом за решавање сукоба, уз тврдњу да је војна моћ Техерана ослабљена и упозорење да нуклеарно оружје није опција. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп… »
Огласио се Трамп: Нисам задовољан најновијим предлогом Ирана за решавање сукоба
Вечерње новости пре 2 дана
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава, Доналд Трамп, изјавио је данас да није задовољан најновијим предлогом Ирана за решавање сукоба. Фото: РС/МПИ / Цапитал пицтурес / Профимедиа Он је рекао да Иран жели да постигне договор… »
Трамп незадовољан најновијим предлогом Ирана: "Или ћемо се договорити или ће бити разнети"
Телеграф пре 2 дана
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је незадовољан најновијим иранским преговарачким предлогом за окончање рата и да доводи у сумњу способност земље да икада прихвати споразум. "Они желе да постигну договор. Нисам… »
Вести дана »
Угашено 9 младих живота - три године од масовног убиства код Младеновца; Блажићима максималне казне ФОТО
Б92 пре 3 минутајош 75 повезаних
Шта је хантавирус? СЗО се хитно огласила, сумња се да је однео 3 живота на крузеру, а ово су први симптоми
Мондо пре 43 минутајош 30 повезаних
Ескалација у Персијском заливу - Иран тврди да је погодио амерички ратни брод код Ормуза, Централна команда САД демантује
РТС пре 38 минутајош 41 повезана
Спремите се! Стижу пљускови са грмљавином! Ови делови Србије биће први на удару: прете и олујне непогоде!
Телеграф пре 4 сатијош 26 повезаних