Повезане вести

Трамп: САД неће прерано да одустану од сукоба са Ираном

Трамп: САД неће прерано да одустану од сукоба са Ираном

Телеграф пре 2 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трумп изјавио је данас да САД неће прерано да одустану од сукоба са Ираном и тиме ризикују да се проблем поново појави за три године. Трамп је то изјавио у обраћању великој… »
Трамп незадовољан предлогом Ирана, Европској унији прети царинама

Бета пре 2 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да "није задовољан" најновијим предлогом Ирана у преговорима о окончању рата. "Они желе склопити договор, али ја нисам задовољан тиме, па ћемо видети што ће се догодити", рекао је… »

Сербиан Невс Медиа пре 2 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да „није задовољан“ најновијим предлогом Ирана у преговорима о окончању рата. „Они желе склопити договор, али ја нисам задовољан тиме, па ћемо видети што ће се догодити“, рекао је… »

Радио сто плус пре 2 дана
“Они желе склопити договор, али ја нисам задовољан тиме, па ћемо видети што ће се догодити”, рекао је Трамп новинарима у петак у Белој кући. Он није елаборирао оно што види као недостатке предлога. Председник је рекао да су… »

Право у центар пре 2 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да „није задовољан“ најновијим предлогом Ирана у преговорима о окончању рата. „Они желе склопити договор, али ја нисам задовољан тиме, па ћемо видети што ће се догодити“, рекао је… »
Трамп незадовољан Ираном: "То би био ужас какав свет није видео"

Трамп незадовољан Ираном: "То би био ужас какав свет није видео"

Б92 пре 2 дана
Доналд Трамп поручио је да није задовољан иранским предлогом за решавање сукоба, уз тврдњу да је војна моћ Техерана ослабљена и упозорење да нуклеарно оружје није опција. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп… »
Огласио се Трамп: Нисам задовољан најновијим предлогом Ирана за решавање сукоба

Огласио се Трамп: Нисам задовољан најновијим предлогом Ирана за решавање сукоба

Вечерње новости пре 2 дана
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава, Доналд Трамп, изјавио је данас да није задовољан најновијим предлогом Ирана за решавање сукоба. Фото: РС/МПИ / Цапитал пицтурес / Профимедиа Он је рекао да Иран жели да постигне договор… »
Трамп незадовољан најновијим предлогом Ирана: "Или ћемо се договорити или ће бити разнети"

Трамп незадовољан најновијим предлогом Ирана: "Или ћемо се договорити или ће бити разнети"

Телеграф пре 2 дана
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је незадовољан најновијим иранским преговарачким предлогом за окончање рата и да доводи у сумњу способност земље да икада прихвати споразум. "Они желе да постигну договор. Нисам… »

Вести дана »