Povezane vesti
Sin naše glumice umro nedelju dana posle rođenja: Samo je jednom smogla snage da o tome govori
Kurir pre 1 dan
Glumica Snežana Jeremić Nešković je pre 11 godina doživela porodičnu tragediju kada je njen sin Mihajlo preminuo kada je imao svega sedam dana. Naime, beba je imala srčanih smetnji, a Snežana je jednom prilikom smogla snage da progovori o gubitku deteta… »
Srpskoj glumici sin preminuo 7 dana nakon porođaja: "Bilo mi je drago što sam ga videla"
Mondo pre 1 dan
Glumica Snežana Jeremić Nešković pre 11 godina doživela je porodičnu tragediju kada je njen sin Mihajlo preminuo kada je imao svega sedam dana. Naime, beba je imala srčanih smetnji, a Snežana je jednom prilikom smogla snage da progovori o gubitku deteta… »
Glumici sin umro 7 dana posle porođaja: "Iskusila sam majčinstvo na kratko, osetila sam sina"
Telegraf pre 1 dan
Glumica Snežana Jeremić Nešković pre 11 godina doživela je porodičnu tragediju kada je njen sin Mihajlo preminuo kada je imao svega sedam dana. Naime, beba je imala srčanih smetnji, a Snežana je jednom prilikom smogla snage da progovori o gubitku deteta… »
"Bar sam ga videla i osetila kako je biti majka" Naša glumica doživela veliku tragediju, sin joj je umro sedam dana nakon…
Blic pre 1 dan
Tokom borbe za potomstvo, Snežana i njen suprug su bili izloženi pritiscima i neumesnim pitanjima iz okoline. Posle godina tuge, par je dobio ćerku Juliju i sina Viktora, ali su strah i trauma iz prošlosti ostali prisutni. Glumica Snežana Jeremić… »
Vesti dana »
Rakočević (UNS): Novinari u Srbiji rade u kontekstu koji se može opisati kao ratna zona
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Iranski predlog: Prestanak rata u roku od 30 dana, ukidanje sankcija i blokada
RTV pre 20 minutajoš 36 povezanih
Grčka će tokom leta suspendovati EES sistem za srpske državljane
Stav.life pre 6 satijoš 20 povezanih