Povezane vesti
Mala burma, prozivka na račun tasta, haos oko venčanice: Ovo su svi skandali sa venčanja Kejt Midlton i princa Vilijama
Mondo pre 28 dana
Princ i princeza od Velsa, Kejt Midlton i Vilijam, danas slave 15 godina braka. Njih dvoje su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav 29. aprila 2011. Taj, neverovatno lep dan u Londonu, ipak nije prošao bez neugodnih trenutaka, a njihova godinšnjica je… »
Britanski princ Vilijam i Kejt predstavili novog člana porodice, koker španijela Ota (foto)
Euronews pre 28 dana
Britanski princ Vilijam i njegova supruga, princeza Kejt predstavili su novog člana svoje kraljevske porodice - smeđeg koker španijela po imenu Oto. "Dobrodošao u porodicu, Oto! Danas imam jednu godinu", napisali su princ Vilijam i Kejt uz objavu… »
Britanski princ Vilijam i Kejt predstavili "novog člana porodice"
Telegraf pre 28 dana
Britanski princ Vilijam i njegova supruga, princeza Kejt predstavili su novog člana svoje kraljevske porodice - smeđeg koker španijela po imenu Oto. - Dobrodošao u porodicu, Oto! Danas imam jednu godinu - napisali su princ Vilijam i Kejt uz objavu… »
Princ Vilijam i Kejt Midlton predstavili novog člana porodice: "Dobrodošao u porodicu" FOTO
B92 pre 28 dana
Britanski princ Vilijam i njegova supruga, princeza Kejt predstavili su novog člana svoje kraljevske porodice - smeđeg koker španijela po imenu Oto. "Dobrodošao u porodicu, Oto! Danas imam jednu godinu", napisali su princ Vilijam i Kejt uz objavu… »
Vesti dana »
Neredi u Francuskoj nakon pobede PSŽ-a, povređene tri osobe, uhapšeno 140
RTS pre 24 satajoš 70 povezanih
PSŽ posle penal-drame odbranio evropsku krunu, Arsenal ostao bez istorijskog trofeja
RTS pre 2 satajoš 102 povezane
FOTO: U žbunju sakrili automatsku pušku i flašu benzina, dvojac uhapšen
Radio 021 pre 4 satijoš 23 povezane