Povezane vesti

Aplikacija „City and me” dostupna i u Leskovcu i Nišu – građani mogu da prijave problem i osvoje nagrade

Aplikacija „City and me” dostupna i u Leskovcu i Nišu – građani mogu da prijave problem i osvoje nagrade

Jugmedia pre 9 dana
Građani Leskovca i Niša, kao i još četiri grada u Srbiji, mogu preko besplatne aplikacije „City and me” da prijave komunalne i druge probleme u svom okruženju, ali i da učestvuju u predlaganju rešenja. Kako navode osnivači aplikacije, preko nje je moguće… »
Aplikacija „City and me“ dostupna i u Leskovcu: Prijavite problem i osvojite nagrade

Aplikacija „City and me“ dostupna i u Leskovcu: Prijavite problem i osvojite nagrade

Rešetka pre 9 dana
Besplatna aplikacija City and me omogućava građanima da u nekoliko klikova prijave komunalne i infrastrukturne probleme nadležnim institucijama, ali i da za svoju aktivnost budu nagrađeni tokenima koje mogu zameniti za različite benefite. Aplikacija je… »
Aplikacija koja povezuje grad i građane: Prijavite problem nadležnima, a vožnju bicikla zamenite za nagrade

Aplikacija koja povezuje grad i građane: Prijavite problem nadležnima, a vožnju bicikla zamenite za nagrade

N1 Info pre 9 dana
Ako želite da učestvujete u rešavanju problema u vašem gradu, besplatna aplikacija "City and me" omogućava vam da ih prijavite u samo par klikova institucijama koje su zadužene za njihovo rešavanje. Osim toga možete glasati za konkretna rešenja problema… »

Vesti dana »